Wpis z mikrobloga

Dlaczego?

@Squanto: dobre pytanie. Często sporo negatywnych odniesień do niego, a po kilku filmikach które próbowałem obejrzeć nie do końca rozumiem skąd to się bierze. To jest największy nudziarz na youtubie jakiego widziałem. Nawet ględzenie pertyna to przy tym typie mega akcja z fajerwerkami. Kto więc to ogląda żeby później hejtować.. nie mam pojęcia.
  • Odpowiedz
@Squanto: historia jest długa i zawiła, z mojej perspektywy:
Za czasów 'starego' jutuba gościu założył kanał z prostymi filmikami typu jak zmienić klocki w aucie (serio wtedy prawie nie było kanałów motoryzacyjnych typu mechanika, a po prostu ziomki nagrywali czasem w garażu jak coś robią przy autach głównie). Typek z początku wydawał się normalnym gościem z zajawką do mechaniki, choć jak sam wspominał na mechanice się nie zna. Jesli dobrze pamiętam
  • Odpowiedz
@Bogactwo_czesc_glowna:

Ja osobiście niby do chłopa nic nie mam, ale fakt oglądałem kanał na początku i było fajnie i przyjemnie, potem tych filmików z wymianą pierdoły etc. które trwały 30min+ to nawet nie tykałem.
Ale i tak dla mnie jest niesamowite, że chłop kupił Cadillaca i nawet nie sprawdził (udawał że nie wie?) czy światła są asymetryczne XDD.
  • Odpowiedz
Jeszcze bym dodał jego płacze o to, że auta które rozdał to ktoś sprzedał całe lub na części. No faktycznie, moim marzeniem jest jazda oklejonym odpicowanym ala 2003 passatem z klekotem i uposledzeniem w stylu gleby.
  • Odpowiedz
@Bogactwo_czesc_glowna: ogólnie nigdy go nie oglądałem. Wiedziałem o istnieniu takiego kanału, widziałem lata temu może z dwa filmiki i mi się nie spodobało. Potem byłem zaskoczony, że zdobył jakąś popularność.
  • Odpowiedz
@Bogactwo_czesc_glowna Zawsze mnie jakoś w------ł. A od kilku lat to mam wrażenie, że wyskakuje mi tylko ESKALITE, wydymali mnie w dupe, co dalej z dymaniem w dupe, co Z ESKALITE, AFERA ESKALITE. Mam wrażenie, że jemu już to na rękę bo ma co nagrywać. Kiedyś puściłem jeden żeby zobaczyć jak biadoli, siedzi i p------i 45 min i czymś co można opowiedzieć w 5 min. Eh i się w-------m, dzięki.
  • Odpowiedz
@Bogactwo_czesc_glowna: jakiś czas temu włączyłem na chwilę live Wazzupa i właśnie Michałek pisał na chatcie żeby do niego oddzwonił. Majster sie roześmiał że od 3 tygodni zapomniał do niego napisać, a tak w ogóle to on nie robi żadnych crossów bo NIE i koniec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trochę go opluł xDD
  • Odpowiedz