Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Typie. Każdy sobie czasem poszuka co na tiktoka wrzuca jego sąsiadka, ale chwalenie się tym procederem w internecie jest karalna (jak nie w polsce to na pewno w innych cywilizowanych krajach). Zwal se konia i przestań takie rzeczy wypisywać nawet z anomina bo sobie zaszkodzisz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Raz tak miałem, całkiem przypadkowo. Próbowałem się ustawić z typiarą na Zbiorniku. Ostatecznie nic z tego nie wyszło, bo okazała się niekonkretna i ją olałem, a później trafiłem na jej profil na Tinderze. Na Zbiorniku nie pokazywała twarzy i dopiero z Tindera się dowiedziałem jak wygląda. Nie żałowałem ze do spotkania nie doszło, nie w moim typie laska.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Shagal: o widzisz, a wykopki nadal twierdzą, że na tinderze siedzą normalne kobiety takie jak wszędzie. Sam zauważyłem, że tam siedzi określony typ kobiet, które w jakimś stopniu są na marginesie społeczeństwa albo coś dziwnego kombinują. Zawsze mają jakąś dziwną przeszłość, zawsze jakoś tajemniczo dorabiają sobie na boku, zawsze są po nieudanych relacjach, itd

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie mówię, że tak jest. Myślę, że można tam znaleźć kobiety każdego typu, te rozrywkowe i te mniej. Sam miałem styczność z przeróżnymi kobietami i nie uogólniałbym, że z wszystkimi jest coś nie tak. Zresztą to samo można by pewnie powiedzieć o facetach którzy korzystają z Tindera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @nalej_mi_zupy: Ale o czym ty piszesz? Co jest niby karalne, to że się dowiedziałem, że dwa profile na różnych portalach, z czego jeden anonimowy, należą do jednej i tej samej osoby? Do większości z tych dziewczyn nawet się nie odezwałem, tylko po prostu wiedziałem co nieco więcej o ich życiu z nikim się z tym nie dzieląc. Karalny to jest stalking, nagabywanie, nękanie, prześladowanie itd.,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): z 15 lat temu sponsorowałem dwie cichodajki (lat 18 jedna, druga 21) miałem do nich gg oprócz telefonu, i nagle nasza klasa wprowadziłą mozliwość importania kontaktó z gg czy coś takiego i nagle miałem na tacy ich prawdziwe nazwiska nawet o to jakoś nie zabiegając. Też było to jakoś podniecające widzieć je z chłopakiem na NK a potem ona ci robiła loda w aucie, przed imprezą w sobotę
  • Odpowiedz