Jak się ma nowy modem od play "Router Play BOX NET" do Connect Boxa ? Na ConnectBoxa nie narzekałem. Na tym nowym bez problemu postawie server gry ? W Connect Box, musieli coś przestawić, tak aby być CHYBA poza NATem. Aby być w internecie bezpośrednio widocznym, czyli być poza NATem.
To urządzenie jest łączone poprzez kabel koncentryczny, podobnie connect box ?
@LordDockers: Ok dzięki za poradę, ale co z kwestią "Dostępności", "NAT", Serwerami Gry, głownie chodzi o temat, aby docierały do mnie bezpośrednia połączenia z poza NAT.
@kukurydzapomidor: play swiatlowod jest za cgnat wiec za bardzo sobie nie pograsz, zostan na umowie z upc albo przenies sie do orange jesli to jest tak ważne
@kukurydzapomidor: Tak, ten PLAY BOX NET podłączany jest kablem koncentrycznym (lub światłowodowym, jeśli Play ma światłowód w Twojej lokalizacji, ale jeśli UPC nie ma światłowodu, to Play, też na pewno nie). Tam są obydwie technologie.
Jesli będziesz rozważał Orange Światłowód, to możesz zajrzeć na https://www.njumobile.pl/oferta/internet/ Tam jest od Orange bez długiej umowy i tańszy, ale 300 Mb/s to najszybszy (nie wiem czy taka prędkość Ci wystarczy). Ale to może być
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Jak się ma nowy modem od play "Router Play BOX NET" do Connect Boxa ? Na ConnectBoxa nie narzekałem.
Na tym nowym bez problemu postawie server gry ? W Connect Box, musieli coś przestawić, tak aby być CHYBA poza NATem.
Aby być w internecie bezpośrednio widocznym, czyli być poza NATem.
To urządzenie jest łączone poprzez kabel koncentryczny, podobnie connect box ?
Jesli będziesz rozważał Orange Światłowód, to możesz zajrzeć na https://www.njumobile.pl/oferta/internet/ Tam jest od Orange bez długiej umowy i tańszy, ale 300 Mb/s to najszybszy (nie wiem czy taka prędkość Ci wystarczy). Ale to może być