Aktywne Wpisy
alberto81 +315
Coś się zmieniło w youtubie, od jakiegoś czasu odtwarzanie filmu powoduje uruchomienie wiatraków, znaczy jest ponadnormatywne zużycie proca, maksymalizacja obrazu ma półsekundowy lag, tak jakby GPU się odciął kompletnie, ma ktoś tak? Jeszcze z jakiś tydzień-miesiąc temu wszystko chodziło superpłynnie. Ktoś to zauważył? NIe chodzi o konkretny procek czy film tylko ogólnie o wzrost zużycia cpu/gpu
#pcmasterrace #windows #linux #firefox
#pcmasterrace #windows #linux #firefox
"Stary pomyśl o tym tak, że typ gra Twoim save'ie. A czy Ty chciałbyś grać na czyimś save'ie?"
#!$%@? to było dwa tygodnie temu i już ani jednej negatywnej myśli nie miałem z tym związanej od tamtej pory :D #!$%@? wyleczył mnie lepiej niż kociara psycholożka feministka i to za darmo. xD
Jak rozmawiamy z kolegami, gdzie każdy jest już po rozwodzie, to każdy ma takie same problemy.
A jakoś wątpię aby każdy był przemocowym gnojem.
Dobrze, że poszedłeś po leki, to się bardzo chwali i super, że radzisz sobie już inaczej. Tylko to, co z Twojej perspektywy było ok, realnie wcale takie nie musiało być. Postaw się w sytuacji drugiej
Przecież jeśli autor był człowiekiem do rany przyłóż to na pewno nie jest do niego. Jedynie uświadamiam, że nie wszyscy są do rany
Komentarz usunięty przez moderatora
bo mnie to zupełnie nie interesuje, sprostowałam tylko informację z głownego wpisu.
Generalnie ludzie nie mają tendencji do spojrzenia z perspektywy drugiej osoby, dlatego napisałam ten komentarz. A co tam się działo to mnie zupełnie nie obchodzi - dlatego nie pytam ani o byłą, ani o jego, on sam wie.
bo mnie wolasz z uporem maniaka
Uświadomić, że nie tylko bicie, o którym wspomniał jest przemocą, bo nie ma tej świadomości w społeczeństwie. I jak widać, nie tylko OPowi, bo wciąż słabo.