Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Pytanie bardziej dla osób spełnionych zawodowo lub będących na dobrej drodze do osiągnięcia złożonego celu. W jaki sposób znaleźliście pomysł na siebie, na biznes, na pracę, na pasje. Czy macie jakieś podpowiedzi, jak zacząć się spełniać. Jak to było u was? :)

#praca #biznes

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: siedziałem przy komputerze, interesowałem się tym, znalazłem pracę jako programista, w firmie szukałem rzeczy poza swoimi obowiązkami którymi się zajmowałem i teraz praktycznie nic innego nie robie tylko 'szukaniem dziury w całym i poprawie tego' więc robie co chce i nikt nawet nie wie co to właściwie jest ;)

zacząć coś robić teraz a nie jutro, być konsekwentnym i cały czas to robić żeby być lepszym od innych, prowadzić
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w protetyce nie znalazlem zarobkow wyzszych niz wolontariat, a gdybym poszedl gdzie indziej to nie wystarczyloby mi na wódę, ktorej spozywalem wtedy potworne wrecz ilosci, do tego nienawidze roboty pon-pt, wobec czego zrobilem kwity i poszedlem w morze, za tydzien odbieram dyplom oficera, ale moj pierwszy wpis w książeczce to mlodszy rybak w Ustce na Ust-127 i Ust-128. Zajebiscie dlugie lato wtedy bylo, 2014,i zajebisty był żółty Jarzębiaczek w
  • Odpowiedz