Aktywne Wpisy

blunch +572
Dobry uczynek spełnion ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
źródło: PXL_20260131_080019793
Pobierz
Besalama +784
W Niemczech zrobiono zdjęcie kierowcy bo przekroczył prędkość o 6 km. Ale to nie koniec, zauważyli też kota który był w kabinie razem z kierowcą. Koty w Niemczech muszą byc transportowane razem z bagażem i nie mogą ot tak przebywać razem z ludźmi podczas podróży gdyż mogą zakłócić prowadzenie pojazdu. Oczywiscie za kota kierowca dostal oddzielny mandat. Zdjęcie obiegło niemiecki internet gdyż kotu też wlepili czarny pasek xD
#heheszki #
#heheszki #
źródło: 3101
Pobierz

@karetpoker: Nie, bo siedzieli obok siebie w klatce ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Najgorsza opcja ever, chociaz projekt byl ogarniety wzorcowo.
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@karetpoker @bin-bash: A później zdziwienie że firmy likwidują pracę zdalną
Jest miejsce na calle (poprzedzone pytaniem "hej masz chwilę na calla?"), jest miejsce na slacka czy mejla.
Z biznesem często o wiele łatwiej się dogadać w cztery oczy, bo pisząc silą się na techniczne opisy czegoś czego nie potrafią opisać. Szanuję tych, którzy potrafią nagrać film z pulpitu pokazując o co konkretnie im chodzi - zawsze od razu łatwiej zrozumieć, niż
@karetpokerI podczas calla:
Jak coś jest na już i trzeba to zaraz ogarnąć, to dzwonienie i ustalenie planu działania na żywo jest jak znalezienie wody na pustyni. W kryzysie liczy się każda sekunda.
Jak jesteś w większej grupie i trzeba coś szybko przegadać, to "quick call" może być bardziej na miejscu. Na czacie łatwo coś przegapić, a