Aktywne Wpisy

14latnawykopie +119
W końcu na swoim, spłacone po 10 latach
źródło: 1000009508
PobierzCo sądzisz o dostępie do broni w Polsce?
- teraz jest ok 56.7% (370)
- jestem za powsz. dostępem / liberalizacją prawa 30.2% (197)
- jestem za zaostrzeniem prawa 13.0% (85)

Mamy support jednak robimy jako druga linia na nasz kraj jako „dodatek” do głównych obowiązków. Każdy z krajów w europie ma swój lokalny support w postaci customer service i wcześniej był utworzony dział supportu. Teraz ich zwolnili a support podzielono na trzy linie. Support 2 linii w każdym z krajów dostaliśmy my lub nasz
Ja mówię, że sporo osób jest olewaczami i nie da się uzyskać od nich odpowiedzi w sensownym czasie - i do takich osób się po prostu dzwoni zamiast pisać. I robi się to bez żadnego pytania "czy możesz".
Nie oczekuję też, żeby ktoś mi odpowiedział w 10 sekund ale jak notorycznie czeka się na
@Escalade: ciekawe, skąd wiesz że są oleeaczami? Może po prostu są zawaleni robotą i odpowiadaniem na oytania innych ludzi?
@Escalade: zrozumiałem bardzo dobrze, wyraźnie widać że Twoje sprawy są ważne
@MilionoweMultikonto: Gościu ale mamy rok 2024. Programiści już nie pracują w 2 osobowym zespole. Teraz każdy ma w zakresie obowiązków współpracę z zespołem. I owszem nie musisz niańczyć jakiegoś przygłupa cały czas, ale jednak współpraca z innymi, także pomoc im to część twoich obowiązków jak pracujesz w trochę większej firmie niż 3 osoby. Jeśli komuś przeszkadza w 2024 roku,
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: to nie musi oznaczać rzucania wszystkiego dla quick calla który mógł być wymianą dwóch zdań na slacku.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: autyści mają się jak na razie całkiem nieźle. To gaduły teraz tracą pracę, dlatego jest tak głośno o "kryzysie w branży".
Do zobaczenia podczas kolejnej rozmowy o podwyżce ლ(。◕‿‿◕。)
@MilionoweMultikonto: Bo raz, że widzę efekty ich "pracy" a dwa, że nikt nie jest zawsze zajęty. Albo nie można odpisać w danym momencie i zwrotka idzie później albo ktoś czegoś nie wie/ nie może przekazać i to mówi. Prawie wszystkie przypadki " wiecznie zabieganych" to przypadki olewających dużych dzieci, którzy myślą że nikt się nie zorientuje w ich wymówkach.
To nie Ty decydujesz ile, jak i kiedy oni będą pracować.
Zresztą, jak ich nie lubisz to z nimi nie pracuj, zamiast wyładowywać na nich swoje frustracje.
Widzisz, ja szanuję granicę swoich współpracowników i odnośnie komunikacji
@MilionoweMultikonto: Podwyżkę będę miał jak sam sobie ją dam.
"hej"
i czeka z zadaniem pytania aż mu odpowiem (często oczywiście po