Aktywne Wpisy
vulfpeck +623
mirko_anonim +34
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
https://spotted.pl/koalicja-deweloperska-ceny-mieszkan-w-polsce-nadal-rosna-i-beda-rosnac/
@affairz: Raczej nie.
To jest zbyt inteligentnie robione.
To wygląda jak faktyczne oddolny lobbing anty-developerowy.
@Parmenides69: ej to mam pomysł - głosujmy na PiS, bo PiS na pewno zapewni spadki cen, albo w ogole głosujmy na konfedepis.... to znaczy chcialem powiedzieć pisokonfederację... eee jak oni tam się nazywali? No tę młodzieżówkę PiSu co chce walczyć o gospodarkę przez batożenie gejów i gaszenie świeczek gaśnicami. Oni na
@affairz: jesteś najdłużej utrzymującym się multi Mateckiego na wykopie pl
@Parmenides69: nie wiem, masz jakieś informacje na ten temat?
@panKrzysztofKrawczyk: twierdzisz że Intel zamiast fabryki pobuduje u nas osiedle?
OK Tusk wygrał obiecując socjal więc teraz skoro już objął władzę to może
@aarahon: Jan Intel trzeci, inwestował w małe dzieci... Osobiście nie czytałem nic na temat Intela i słowa o Intelu nie napisałem w swoim komentarzu. Także sformułowanie "twierdzisz, że Intel" sobie zachowaj dla siebie.
Won od mieszkań jako inwestycji i won od programów prodeweloperskich. Zakaz bogacenia się poprzez wykupywanie ponad to, co niezbędne na podstawowych prawach człowieka jak woda, jedzenie i mieszkanie.
Fundusze inwestycyjne wykupujące całe osiedla, tylko by
@Parmenides69: chcieliście prawicowej rewolucji, bo znudziła wam się ciepła woda w kranie to teraz nie możecie płakać, bo sami tego piwa nawarzyliscie i syf po pisie będzie teraz przez co najmniej dekadę sprzątany. Trzeba było mądrzej głosować w poprzednich latach
@Parmenides69: widocznie badania zlecane przez koalicję pokazywały coś
@panKrzysztofKrawczyk: tak, ale napisałeś że
A oni tak twierdzą