Wpis z mikrobloga

Szkalują Święte KO i Wybawiciela Tuska? Pewnie jakieś pisowskie trolle ( ͡° ͜ʖ ͡°) Eh fanatycy...

@Parmenides69: ej to mam pomysł - głosujmy na PiS, bo PiS na pewno zapewni spadki cen, albo w ogole głosujmy na konfedepis.... to znaczy chcialem powiedzieć pisokonfederację... eee jak oni tam się nazywali? No tę młodzieżówkę PiSu co chce walczyć o gospodarkę przez batożenie gejów i gaszenie świeczek gaśnicami. Oni na
@bylem_zielonko: Ale chłopie co mnie teraz obchodzi PiS jak koalicja przy władzy i widząc jakie były efekty tego debilnego pomysłu Budy chcą robić to samo tylko że jeszcze bardziej bo bez żadnych realistycznych limitów? Przegrali bardzo możliwe przez to że ludzie nie chcieli już BK2% a dostają dokładkę aż się zakrztuszą. I to wszystko przy ~200 miliardach deficytu.

OK Tusk wygrał obiecując socjal więc teraz skoro już objął władzę to może
twierdzisz że Intel

@aarahon: Jan Intel trzeci, inwestował w małe dzieci... Osobiście nie czytałem nic na temat Intela i słowa o Intelu nie napisałem w swoim komentarzu. Także sformułowanie "twierdzisz, że Intel" sobie zachowaj dla siebie.

Won od mieszkań jako inwestycji i won od programów prodeweloperskich. Zakaz bogacenia się poprzez wykupywanie ponad to, co niezbędne na podstawowych prawach człowieka jak woda, jedzenie i mieszkanie.
Fundusze inwestycyjne wykupujące całe osiedla, tylko by
Ale chłopie co mnie teraz obchodzi PiS jak koalicja przy władzy

@Parmenides69: chcieliście prawicowej rewolucji, bo znudziła wam się ciepła woda w kranie to teraz nie możecie płakać, bo sami tego piwa nawarzyliscie i syf po pisie będzie teraz przez co najmniej dekadę sprzątany. Trzeba było mądrzej głosować w poprzednich latach

Przegrali bardzo możliwe przez to że ludzie nie chcieli już BK2%

@Parmenides69: widocznie badania zlecane przez koalicję pokazywały coś
i słowa o Intelu nie napisałem w swoim komentarzu. Także sformułowanie "twierdzisz, że Intel" sobie zachowaj dla siebie.

@panKrzysztofKrawczyk: tak, ale napisałeś że

A co do Koalicji Deweloperskiej, to 100% prawda

A oni tak twierdzą