Aktywne Wpisy

Jasak +220
Newsy o Civ 7 śledzę od dawna i od pierwszej chwili wiedziałem czego na początku się spodziewać.
No i nie zawiodłem się, oto wersji gry jakie możemy kupić.
Ceny kolejno na steam: 299zł, 429zł, 550zł
Chowanie przywódców oraz całych cywilizacji za wersją "deluxe" czy "founders" to jest normalnie skandal.
Ceny gier odleciały w kosmos, a firmy tworzące rzekomo gry AAA po prostu poeubauo.
No i nie zawiodłem się, oto wersji gry jakie możemy kupić.
Ceny kolejno na steam: 299zł, 429zł, 550zł
Chowanie przywódców oraz całych cywilizacji za wersją "deluxe" czy "founders" to jest normalnie skandal.
Ceny gier odleciały w kosmos, a firmy tworzące rzekomo gry AAA po prostu poeubauo.
źródło: GhqPcAuXIAA4cyX
Pobierz
Kopytnik_1 +161
#p0lka #blackpill #ciekawostki #polska #przypadkowymurzyn #zwiazki #rozowepaski
Pewnie znajdą się tacy, którzy powiedzą, że przesadzam, ale ta reklama jest dla mnie nader symboliczna.
PS W ogóle taka ciekawostka, biały gość stojący z boku, jako jedyna osoba ze zdjęcia, nie ma białej koszulki, tylko szarą.
Pewnie znajdą się tacy, którzy powiedzą, że przesadzam, ale ta reklama jest dla mnie nader symboliczna.
PS W ogóle taka ciekawostka, biały gość stojący z boku, jako jedyna osoba ze zdjęcia, nie ma białej koszulki, tylko szarą.
źródło: Bioderma
Pobierz

Dla chłopów 25+ problemem jest nie tyle słaby wygląd co brak znajomych żeby znaleźć jakąkolwiek dziewczynę. Sam się mierze z tym problemem. Na wykopie pojawiają się znaleziska pt. "milenialsi najbardziej samotnym pokoleniem" albo "samotny jak 30-latek" i w komentarzach każdy ma ten sam problem - brak znajomych wraz z wiekiem. To jest ogólnie jakiś globalny problem w Polsce, że:
- znajomości kończą się szybko zaraz po studiach
- każdy zaczyna skupiać się wyłącznie na swojej partnerce/partnerze, tworzy rodzinę, mają dzieci, przeprowadzają się, itd.
- brak znajomych z pracy, bo każdy przychodzi pracować a nie zawierać znajomości a poza tym każdy ma już swoje życie
- nawet umawianie się przez internet na aktywności nie dają znajomych bo każdy przychodzi w jakimś celu a nie szukać znajo
I gdzie taki 30-latek ma szukać dziewczyny? Każdy kogo znam poznał się w swoim social circle za czasów szkolnych jeszcze.
#przegryw #zalesie #incel #badoo #niebieskiepaski #samotnosc #depresja #tfwnogf #zwiazki #relacje #blackpill #tinder #feels #zycie #znajomi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: comment_16343743326quXJJpEDdXWSTzs1BsMXS
Pobierza jak się skumulują 2 rzeczy: nieatrakcyjność + spie*dolenie to masz juz tylko teoretyczne szanse na jakiekolwiek relacje.
@mirko_anonim:
@mirko_anonim: i tak, i nie
Masa ludzi ma takie podejście jak opisujesz, ale też bardzo często wystarczy wyjść z inicjatywą, żeby coś się ruszyło. Widzę to po tym, jak w swoim dziale zaproponowałem wspólne wyjście
byciem nieatrakcyjnym > gorsza socjalizacja > większe spie*dolenie > brak znajomych
@Pomruczenie:
- napisałem coś do starych znajomych ze studiów ale dali do zrozumienia, że trzeba się "kiedyś tam spotkać" i mimo, że z czasem coś próbowałem o sobie przypomnieć to żadnej reakcji
- w pracy sami starsi i nawet sugerowałem integracje po pracy ale każdy zarobiony i musi coś poogarniać w domu albo odebrać dzieci
- koleżanka z którą jeszcze był jakiś kontakt kompletnie oddała się w obowiązki domowe