Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +39
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Czy warto sprobowac przejsc na keto przy moich dolegliwosciach?
Lojotkowe zapalenie skory, przewlekke zmeczenie, nawracajaca depresja, hashimoto, niedoczynnosc tarczycy, nawracajaca dna moczanowa, bolace krosty na glowie, ostatnio zgaga, bole stawow.
Obecnie moja dieta to low fat, duza aktywnosc fizyczna(silownia, bieganie, spacery) 180cm wzrostu i 75kg wagi.
#keto #dieta #zdrowie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Rob tak dalej, a padniesz z tej debilnej diety, ktora ci najwyrazniej nie słuzy, a organizm twoj krzyczy.
Gdzie sie maja rozpuszczac witaminy jak nie w tłuszczu. Do prawidłowego funkcjonowania organizmu potrzebne sa tłuszcze
─────────────────────
Poczytaj moze troche o chorobach, ktore masz i sprobuj usiasc i znalezc lekarza, ktory leczy nie tylko tarczyce lub dne moczanowa, ale zna sie po trochu na wszystkim i spojrzy holistycznie. Chyba, ze lubis byc chory (tacy tez tu sie przwijaja) i chcesz tylko wspołczucia
@mirko_anonim: ok. Juz rozumiem. W takim razie zaplanuj swoj pogrzeb, bo dokładnie zmieszasz w tym kierunku.
Nie zapomnij przy tym dobrze nafaszerowac sie tymi lekami, co bierzesz, to i dłużej pocierpisz XD
─────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91