Aktywne Wpisy
Tommy__ +96
damienbudzik +6
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
@Lardor: Czyli proponowałbyś SCT, ale na wybranych częściach miast? No niby spoko, ale już widzę argumenty przeciwników, którzy sadziliby się, że to nieuczciwe, że na granicy strefy, jeden mieszkaniec może mieć diesla, a ktoś 100m dalej już nie może, mimo, że mieszkają w jednym mieście, albo że nierealna jest kontrola takiego zakazu, jeśli granica strefy miałaby przebiegać w poprzek
no tym to się popisałeś xD
Szkoda tylko że to brednie, bo w Krakowie w planach jest docelowo euro 3 dla benzyny xD
https://www.krakow.pl/aktualnosci/267746,1912,komunikat,strefa_czystego_transportu___kogo_zapisy_nie_beda_dotyczyc_.html
Usuń posta, przeproś matkę
w sumie ci ktorzy ciagle o to maja bol d--y jakby nie rozumieli jaki jest efekt skali tego, ile samochodow przejezdza bez powodu przez to centrum miasta, wlasnie przez to macie w warszawie te slupy co pol metra
@Grzesio87: progresywną od Euro 1 teraz do Euro 3 w 2026.
Wrzuć małpom linka to go nawet nie otworzą xD
Ja akurat popieram ograniczanie ruchu samochodem w największych miastach bo w Polsce to duży problem.
Ale tak realnie, zabudowa korytarzy powietrznych w miastach, brak planów urbanistycznych na rozrost miast sprawił, że przez ostatnie 20-30