Aktywne Wpisy

maybe +144
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +82
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@mirko_anonim: niecałe 2 miesiące temu
@mirko_anonim:
a możesz mieć swoje, czy taki to ciężar?
Poznałeś dosłownie każego Polaka, że masz takie zdanie? Czy może to jest twoje wyobrażenie w głowie? A może na podstawie jednego przypadku, bądź grupy patusów na emigracji wyciągasz takie wnioski?
Ja mam niskie libido i nigdy nie chciałbym tego robić bez zabezpieczenia, więc gdzie są ci twoi wszyscy Polacy? A poza tym 2/10 bo odpisałem.
─────────────────
@mirko_anonim:
Zapomniałeś dodać, że cała akcja ma miejsce na squacie w okolicach Hamburga, a to by naprawdę wiele wyjaśniało
źródło: the-aids-epidemic-in-the-ukraine
Pobierz@mirko_anonim: ruchasz jakąś patologie, a potem się dziwisz ze ci ludzie nie mają mózgu. ty też wiele się od nich nie różnisz.
@mirko_anonim: strasznie naiwne myślenie.