Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +43
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
Tikyo +1216
Na TVN24 wywiad z zalanym gościem:
- Czy mieli Państwo ubezpieczenie?
- Nie, szkoda nam pieniędzy było... To już 3 raz gdy nas zalała powódź.
Bez komentarza
#powodz
- Czy mieli Państwo ubezpieczenie?
- Nie, szkoda nam pieniędzy było... To już 3 raz gdy nas zalała powódź.
Bez komentarza
#powodz
Czy wyście ludzi ocipieli? XDD
399 PLN to ja płace za talerzyk, a gdzie jakieś ciasta, w---a, a-----l, muzyka, sala, transport, ksiądz itd.
I to mówię o rzeczach DLA GOŚCI, nawet nie wspominam o jakiś kosztach pary młodej typu garnitury, obrączki, suknia, fotograf.
To już bym wolał grzecznie odmówić i wykręcić się zaplanowanym urlopem/obowiązkami w pracy niż słuchać rad z takiego artykułu.
Ładna odklejka.
#zwiazki #slub #krakow #logikarozowychpaskow
@czarne_kocisko: bo co we wsi powiedzo, że weselicha nie było?
@plmarian: widzę, że POWAŻNIE traktujesz te przysięgi :) - wołaj na trzecie hipokryto :)
@Rudyzzadupia: Powiedzieć, że dziękujesz za zaproszenie ale nie chodzisz w ogóle na wesela, bez wyjątku. i tyle.
@dziacha: ale buraczki drogie chyba koorwa nie o to w tym chodzi? Ktoś robi imprezę i zaprasza innych a oczekuje zwrotu za imprezę, w doopach się wieśniakom poprzewracało. "Dej, dej
@rachuneksumienia: to nie zapraszaj gości na swoją przaśną imprezę jak cię nie stać buraku ! hah
#!$%@? zarzutka
@Rudyzzadupia: Jak nie jesteś asertywny to się "rozchoruj". Nie rób niczego wbrew sobie, masz się źle czuć i gardzisz tym to omijaj. też kiedyś mialem takie rozterki ale mi przeszło.
Na święta też zapraszasz bogatsza część rodziny, albo prezenty kupujesz na zasadzie kalkulacji?
Zapraszałem rodzinę i znajomych żeby że mną świętowali i to ja "stawiałem". Cześć za siebie zapłaciła, cześć zapłaciła za siebie i zostało jeszcze sporo, a cześć za siebie nie zapłaciła i też fajnie ze przyszli i byli tam z nami. To nie inwestycja tylko impreza która organizuje para młoda i jak jej nie stać na
Jak idziesz do kogoś do domu to wiadomo że nie poniósł jakichś kosztów więc koperty nie trzeba, ale nawet wtedy każdy zdrowo myślący człowiek bierze ze sobą