Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +159
O proszę, są zdjęcia jak Wojtek dzielnie walczy ze złymy blachosmrodziarzami. Tylko uroczo przemilczał temat, że kierujący autami po prostu omijali busa rozkraczonego na środku drogi a on z konfiturą blokowali DDR.
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
źródło: 641631012_1230505802546979_8996035210045032797_n
Pobierz
KaraBooska +115
#alkoholizm 1130 dni bez alko. Już czuję, że nie potrzebuje nawet liczyć. Demon pokonany. Ostatnio byłem nawet na imprezie gdzie alko lało się strumieniami i nawet nie ruszyłem. Mało tego, mega fajnie się bawiłem!

Kto według Was powinien być zaproszony do konsultacji społecznych? Według wykopu zapraszani są sami pośrednicy i doradcy kredytowi.
Dla mnie to normalna sprawa, przecież oni sprzedają mieszkania, a o to w programie chyba chodzi? Aby sprzedać jak najwięcej? Czy się mylę? To oni spędzają czas z ludźmi, którzy ubiegają się o kredyty, szukają mieszkań, lokalizacji itp.
Wy naprawdę chcielibyście, żeby ktoś wziął prostego chłopa ze wsi, żeby z nim konsultować? Może jakąś Anetkę, która od rana do wieczora robi paznokcie? A może jakiegoś wykopka? Tylko jak wykopka, jak wykopek występuje pod nickiem, a nie pod imieniem i nazwiskiem. Skoro mamy tutaj osoby robiące analizy i te osoby narzekają, że nikt nie bierze ich pod uwagę, to załóżcie twittery i tam róbcie te swoje analizy. Podpisujcie się pod nimi, bo wiele osób co widać po plusach, podejmuje decyzje inwestycyjnie na podstawie waszych analiz.
#nieruchomosci #mieszkanie #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: firmy windykacyjne