Jak widzę tych pseudorowerzystów na rowerze przy -10 stopniach na asfalcie to nóż mi się w kieszeni otwiera... Czy ci podludzie nie mają wyobraźni? Jeden upadek i wlatuje mi taki dzban pod koła i zgadnij kto pójdzie siedzieć? Powinni wprowadzić zakaz poruszania się na rowerze na drodze publicznej jeśli temperatura spada poniżej 5 stopni...
@luke-dolla7 jakbym nie musial to bym nie jeździl , Pewnie, wolałabym jechac autem ale nie stać mnie na jazde. Wiesz mam wrazenie ze jak jedzie sie chodnikiem to masz podobna szanse ze ci sie wpierdzieli pod kola spadajac z chodnika, sa tak gówniane odśnieżane nie raz nawet jazda prosto grozi w------------m sie na jezdnie.
@KingaM No tak, normalny człowiek w takich temperaturach nie siada na rower, wybiera raczej samochód lub komunikację miejską ¯_(ツ)_/¯ zaliczysz orła, może zrozumiesz
@KingaM brak wyobraźni no nie? opon z kolcami nie mają, w---------ć się na lodzie łatwo i na tym samym lodzie samochód może nie być w stanie się zatrzymać przed takim rowerzystą
@luke-dolla7 rozwiazanie tego problemu jest bardzo proste, wystarczy zakazac jazdy samochodem i wtedy zaden rowerzysta czy pieszy nie wpadnie juz pod kola ( ͡º͜ʖ͡º)
@luke-dolla7 ostatnio dwóch jechało bez odblasków i świateł drogą, gdzie niedaleko mieli ścieżkę rowerową. Efekt wjadomy, stary martwy a syn w ciężkim, po tym jak ich auto pierdo##$ ( ͡°ʖ̯͡°)
@luke-dolla7: w nie normalnym państwie, gdzie mieszkając 10-13km od miasta masz może 3 autobusy. Bywali tu ludzie, którzy z braku jakiejkolwiek alternatywy, jeździli rowerem w taka pogodę. Wielokrotnie w soboty, czy po 2 zmianach zabierałem ludzi którzy wracali z kołchozu. Serio, nie każdego można mierzyć swoją miarą, nie każdemu się udało, nikt im tego nie ułatwia (a starają się żyć) bo pół biedy jak ktoś ma kompletnie na wszystko w------e
Biedny samochodziarz, jeszcze mu samochód się porysuje xD
@KingaM: tak tak, to pewnie samochodziarz z gwozdziem w mozgu ktory smie krytykowac swiety rowerek, nawet dawcy chowaja swoje motocykle na zime bo wiedza ze 1000x latwiej o wypadek na jakiejs koleinie lodowej, dziurze, slisko, droga hamowania samochodow tez duzo wieksza, ale rowerkowcy musza pokazac swoja "wyzszosc" i wpieprzac sie na droge, i tylko liczysz ze jak jedzie przed toba taki zeby
@luke-dolla7 ja to tam nawet podziwiam tych co jadą na rowerze przy -15, gdy mi marznie d--a w kalesonach w drodze na przystanek. Lubię jeździć na rowerze ale nie byłbym w stanie zdzierżyć tego zimnego powietrza pizgającego po mordzie i rękach.
@Przemek755 No tak, lepiej ryzykować utratą swojego zdrowia lub życia oraz narażać osoby trzecie na traumę, śledztwo, spowiadanie się policji i ewentualne bronienie się w sądzie niż poczekać godzinę na autobus w takich warunkach ¯_(ツ)_/¯ Jak tak Ci biedni ludzie pojmują świat to się wcale nie dziwię że żyją jak żyją i mają co mają.
@luke-dolla7: jestem kurierką rowerową od wielu lat i nigdy nie wpadłam w poślizg zimą, co innego blachosmrodziarze którzy mają problem pod górkę xD i ale urwał w realu od grudnia do lutego to normalny widok
zapuszkowane dekle nie zawodzą, tym razem babcia została pozbawiona obiadu, obiad dalo się dostarczyc tylko samochodem, tylko wybraną trasą [smuteczek] #poznan
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
Czy ci podludzie nie mają wyobraźni? Jeden upadek i wlatuje mi taki dzban pod koła i zgadnij kto pójdzie siedzieć?
Powinni wprowadzić zakaz poruszania się na rowerze na drodze publicznej jeśli temperatura spada poniżej 5 stopni...
#zalesie #gownowpis #rower #zima #hejto
No tak, normalny człowiek w takich temperaturach nie siada na rower, wybiera raczej samochód lub komunikację miejską ¯_(ツ)_/¯ zaliczysz orła, może zrozumiesz
O, spermiarz detected ( ͡º ͜ʖ͡º)
@KingaM: tak tak, to pewnie samochodziarz z gwozdziem w mozgu ktory smie krytykowac swiety rowerek, nawet dawcy chowaja swoje motocykle na zime bo wiedza ze 1000x latwiej o wypadek na jakiejs koleinie lodowej, dziurze, slisko, droga hamowania samochodow tez duzo wieksza, ale rowerkowcy musza pokazac swoja "wyzszosc" i wpieprzac sie na droge, i tylko liczysz ze jak jedzie przed toba taki zeby
No tak, lepiej ryzykować utratą swojego zdrowia lub życia oraz narażać osoby trzecie na traumę, śledztwo, spowiadanie się policji i ewentualne bronienie się w sądzie niż poczekać godzinę na autobus w takich warunkach ¯_(ツ)_/¯
Jak tak Ci biedni ludzie pojmują świat to się wcale nie dziwię że żyją jak żyją i mają co mają.