Aktywne Wpisy

Czemu to ostatnie pokolenie nie przykleja się przed domami polityków, bankierów czy celebrytów? Przecież utrudnianie już i tak trudnego życia przeciętnym zjadaczom chleba którzy o niczym nie decydują -jest bezsensowne.

njay +106
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem

źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
źródło: 1000022768
Pobierzokrutne cierpienie im przyniesie świat w którym nie mają prawa blokować ruchu bo tak
wpadło ci do głowy że po coś ten podział został i niektórzy na przykład dojeżdżają do pracy w niedzielę?
ja samochodem jeżdżę bardzo mało (od tygodnia stoi na parkingu) ale coś wymyślasz o 365 dniach w roku
do tego jakiś kościół i proboszcza teraz
ty po ludzku chory z nienawiści XD
@hu-nows oczywiście wiedząc że zablokowany będzie kawałek miasta nie można na ten łikend wziąć babci do siebie, to za dużo wysiłku dowiezienie przestudzonego obiadu wystarczy.
masz racje, ulica jest dla samochodow, np. w trakcie GP Monako ulicami jezdza bolidy wyscigowe, to nadal samochody prawda? wtedy rozumiem, ze nie ma problemu gdy monakijskie babcie nie zjedza obiadow. Kolumna wojskowoa moze zajac ulice czy powinna poruszac sie tylko obwodnicą? A moze chciales doszczegolowic jakiego typu
no wykopki to wykopki nie ma sensu
Dlaczego na czas takiego biegu nie można np. wykorzystać wartostrady zamiast Garbar? Infrastruktura nawet lepsza do biegania niż droga samochodowa, dla biegaczy chyba też przyjemniej biec nad rzeką niż wśród betonu.
Na stadionie będzie koncert, na placu kino letnie, jakiś parking zostanie zaadaptowany na wydarzenie kulturalne, na Placu Wolności są imprezy taneczne a po ulicy chodzą procesje.
Taki urok naszego poznańskiego półmaratonu czy maratonu, że nie da się ich za bardzo poprowadzić daleko od miasta. Ale
nastepny chętny do galerii krotkowzrocznych egoistow? chyba tak ;)
Komentarz usunięty przez autora
@hu-nows: ahh tak, genialna promocja czyli w--------e wszystkich blokowaniem miasta żeby kilku pajaców w obcisłych spodniach mogło sobie pobiegać xD