Aktywne Wpisy
Miskuzi +12
Szybkie pytanie, szybsza odpowiedz.
Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)
Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)
TheDziobaker +24
Ech, mam depresję przez AI. Jeszcze rok temu można było wierzyć, że to będzie tylko narzędzie wspierające. Dziś wystarczy dać dostęp do Clauda komukolwiek, kto umie obsługiwać komputer, i realnie może zastąpić co najmniej połowę programistów.
Wszyscy powtarzają, że programiści będą teraz projektować, rozumieć biznes itd. Tyle że to potrafi naprawdę wielu ludzi. Kiedyś, żeby wejść do IT, trzeba było mieć dość unikalny zestaw cech - przede wszystkim cierpliwość i gotowość do długiej,
Wszyscy powtarzają, że programiści będą teraz projektować, rozumieć biznes itd. Tyle że to potrafi naprawdę wielu ludzi. Kiedyś, żeby wejść do IT, trzeba było mieć dość unikalny zestaw cech - przede wszystkim cierpliwość i gotowość do długiej,

LISTA SERIALI
Friends - Przyjaciele
Twórcy: David Crane i Marta Kauffman
IMDb: 8.9/10
https://www.imdb.com/title/tt0108778/
https://upflix.pl/serial/zobacz/friends-2003
Gatunek: komedia
Historia sześciu przyjaciół mieszkających w NY. Chyba najbardziej znany serial na świecie.
Czy polecam? A muszę? Zastanawiam się jak odbierze go ktoś, kto dopiero wchodzi w dorosłość i nigdy nie widział Przyjaciół. Jednak wydaje mi się, że jest na tyle neutralny i ponadczasowy, że będzie się podobać, no chyba że ktoś szuka WOKE culture to się zdziwi, bo społeczeństwo jeszcze progresywnie nie ześwirowało. Młody widz najwyżej zdziwi się, że ludzie nie siedzą z nosami w telefonach i nie ma internetu. Myślę, że płeć piękna mocno stoi za serialem, bo poza komedią jest tam sporo romansu.
Leciało tyle powtórek w TV, że chyba widziałem najwięcej razy…
źródło: przyjaciele
PobierzA mi tam zawsze się podobał i nadal podoba :). Fajny, prosty, lekki humor, idealny żeby puścić sobie dowolny odcinek w wolnej chwili i dobrze się przy tym pobawić :). Tylko ze dwa ostatnie sezony robione trochę na siłę, ale i tak można obejrzeć. Jak dla mnie jeden z
Chemia między aktorami była od początku (a nie tak jak HIMYM gdzie skończyła się po dwóch sezonach), każdy odcinek jest zwyczajnie przyjemny i zawsze oglądany z uśmiechem.
Nigdy nie dałem rady nawet pierwszego sezonu.
i w sumie fajnie ze mamy taki wybor xe kazdy znajdxie serial dla siebie ;)
Przy innych zaległościach w filmach i serialach, musiałbym mieć naprawdę dużo czasu by oglądać 10 sezonów.
@WLADCA_MALP: Nie oglądałem doktora Who. Czemu za późno? Ty nie jesteś 30+? Teraz jesteś zbyt "stary" żebyś miał frajdę z oglądania?
EDIT: Chociaż nie, polecę książkę, dla takich czubów jak ja:
Kelsey Miller - Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na swiecie
Pokazuje sporo zaplecza całej produkcji i choć miejscami infantylnie i lewacko to ładnie opisuje przygody twórców: Kauffman i Crane.