Aktywne Wpisy

baemaj +95

Y3ll0w69 +62
Zapraszam do tworzenia zestawienia waszym zdaniem NAJGŁUPSZYCH RZECZY jakie istnieją, ja zaczynam:
Te śmieszne gwiazdki na syfki na twarzy, które sprawiają, że pryszcza widać z kilometra a tak to każdy by go olał albo nie zauważył.
#glupiewykopowezabawy
#kosmetyki
Te śmieszne gwiazdki na syfki na twarzy, które sprawiają, że pryszcza widać z kilometra a tak to każdy by go olał albo nie zauważył.
#glupiewykopowezabawy
#kosmetyki
źródło: images (13)
Pobierz
![Wieczna latarka [TOWARY MODNE 314]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/77b5cb40655fb5b95452c15c0c874a3bc791c9c14cd6785d813b8e866522bd8c,q80.jpg)

Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)
Masz np. [Link dostępny dla posiadaczy Wykop+] i [Link dostępny dla posiadaczy Wykop+]. Ostatni tylko napisy. Jak torrenty to [Link dostępny dla posiadaczy Wykop+].
Ja osobiście ściągam z [Link dostępny dla posiadaczy Wykop+]
@Miskuzi: w takiej aplikacji do sciagania filmow, jest 'search', tam jest wszystko, po co komu jakies strony? ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: qbittorent.searchbox
PobierzNa upartego można nawet pobierać filmy z filman, ale trzeba wiedzieć jak obsługiwać narzędzia developerskie w przeglądarce i polecenia w konsoli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Miskuzi: W domu.
Na nie widzę żadnej alternatywy