Aktywne Wpisy
MarekKucharz +120
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +50
źródło: 1000017450
Pobierz

Niedługo 24 lata, bez matury, bez doświadczenia zawodowego, bez znajomych, bez chęci do życia. Nie wiem co mam ze sobą, w którym kierunku iść.
Czuję że to koniec, 24 lata to już stary dziad, bez zdrowej i silnej psychiki nie da się funkcjonować. W takich czasach gdzie większość ludzi ma predyspozycje genetyczne, żeby cokolwiek w tym życiu osiągnąć, ja wylosowałem tą słabszą psychike.
Mężczyzna to ma być jednak mężczyzna, tu się niewybacza słabości jak u kobiety, dlatego Ci mojego pokroju jeśli chodzi o charakter powinni być eliminowani ze społeczeństwa. Takie postępowe czasy, a tu nic.
#neet
#depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
24 lata, chłopie ty jesteś gówniarzem
─────────────────────
Mało jest dwudziestolatkowie z silna i stabilną psychika. Niektórzy i po 50 sa dziecinni i nawini
@mirko_anonim: Idź do pracy, zarób sobie na własne, indywidualne potrzeby i rozrywkę, znajdź sobie małą grupkę kumpli, najlepiej gejów, bo oni są bardzo życzliwi.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: to bardziej 15-25, ale możesz rozciągnąć do 30