Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Niedługo 24 lata, bez matury, bez doświadczenia zawodowego, bez znajomych, bez chęci do życia. Nie wiem co mam ze sobą, w którym kierunku iść.
Czuję że to koniec, 24 lata to już stary dziad, bez zdrowej i silnej psychiki nie da się funkcjonować. W takich czasach gdzie większość ludzi ma predyspozycje genetyczne, żeby cokolwiek w tym życiu osiągnąć, ja wylosowałem tą słabszą psychike.

Mężczyzna to ma być jednak mężczyzna, tu się niewybacza słabości jak u kobiety, dlatego Ci mojego pokroju jeśli chodzi o charakter powinni być eliminowani ze społeczeństwa. Takie postępowe czasy, a tu nic.

#neet
#depresja

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): To wyobraź sobie życie przeciętnego budowlańca czy innego magazyniera po 40. Co oni mają powiedzieć? Pewnie rękę by sobie dali uciąć, żeby się zamienić miejscami z Tobą… no i chyba się już domyślasz czemu większość z nich chleje bez umiaru.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja j---e, przecież wystarczy r------ć sobie zycie dragami! Tylko nie tak, ze po trochu! Tak w p---e, by pozniej marzyc o zwyklym, szarym i trzezwym zyciu ;> I pozniej zwykly szary dzien bedzie przygoda:D
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie bądź dla siebie taki ostry, rozne są sytuacje i sie nie porównuj z innymi, co to już w wieku 20 lat maja auto, dom 10k dochodu, idz do jakiejs fizycznej /produkcji i w międzyczasie mozesz ogarnac maturę czy porobic jakies kursy, jesli chcesz cos zmienić, tez niemam energi i checi ale jakos trzeba funkcjonować chocby takie minimum z siebie wykrzesać, tez bym chciała zeby ktos mnie ukierunkowal no
  • Odpowiedz
Mężczyzna to ma być jednak mężczyzna, tu się niewybacza słabości jak u kobiety, dlatego Ci mojego pokroju jeśli chodzi o charakter powinni być eliminowani ze społeczeństwa. Takie postępowe czasy, a tu nic.

@mirko_anonim: Idź do pracy, zarób sobie na własne, indywidualne potrzeby i rozrywkę, znajdź sobie małą grupkę kumpli, najlepiej gejów, bo oni są bardzo życzliwi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam odrobine więcej i to prawda, tego co nie osiągnąłeś do tych 20/22 lat nigdy nie nadrobisz, to już jest koniec rozwoju i jak sie ustawiłeś tak już będziesz egzystował do końca życia
  • Odpowiedz