Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +362
#profesorchris jak czytam komentarze pod tym jego „filmem o niczym” i widzę ile frajerow mu wpłaca pieniądze, to mi się chce śmiać i płakać jednocześnie, że tacy ludzie oddychają tym samym powietrzem. Łykają wszystko co im powie jakiś dzban na jutubie, milioner, który ma kilka samochodów i prawie 500k obserwujących na yt i pierwsze co robi? Ogłasza zbiórkę, bo on nie ma pieniędzy xD
Żeby w tym filmiku było cokolwiek
Żeby w tym filmiku było cokolwiek

SzycheU +29
Jakim cudem kierowca busa ma widok z góry i widzi kto jeszcze pali xdd
źródło: 1000005083
Pobierz

Jak się przestać bać prowadzić samochód?
Mam już od dawna prawko, ale boję się jeździć.
Mieszkam w wielkim mieście, tutaj jest duży ruch i ciągle boję się, że kogoś nie zauważę albo że zjadę ze swojego pasa, że skręcę ze złego pasa…
Jezdze tylko z pasażerem, bo dwie pary oczu są bezpieczniejsze xD
Jak się przełamać?
#prawojazdy #motoryzacja #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
jeśli jeździsz w te same miejsca cały czas, to wyucz się z nim tras, którymi się poruszasz,
no i musisz jeździć. ja zbudowałem sobie pewność siebie w aucie, kiedy miesiąc po zdania prawka zrobiłem trip z warszawy do rozkopanej łodzi 25 letnim autem xd
1. Upewnij się że na pewno masz sprawny samochód. Ja jak byłam na Twoim etapie brałam dodatkowe lekcje jazdy na górkę późnej okazało się że to sprzęgło umierało (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
2. Ćwiczyć ale nie non stop po osiedlu. Musisz wyjechać gdzieś dalej niż swoja dzielnica
3. Nie panikować. Na tej trasie szybkiego ruchu co najwyżej kogoś w------z blokując mu pas. Panika i
Wykup sobie pare jazd na Lce, może jakieś jazdy doszkalające na ODTJ. Jeździj wieczorami albo jak jest mniejszy ruch tak na początku. Może zabrzmi dziwnie, ale pograj sobie w gierki typu symulator jazdy. Może to głupie ale jako leszczyk grając np. w Gran Turismo zaobserwowałem mechanike typu znosi Cie na mokrym/śliskim to trzeba albo iść w kontrę kierownica albo zrobić spina i się obrócić. Po odebraniu prawka jak miało się
Jestem inteligentnym gościem, znam się na różnych rzeczach, ale jako kierowca po prostu aię nie widzę - przepisy niby znam, przynajmniej w teorii, ale jeżdżąc z kolegami którzy prawko mają od lat - po prostu często za dużo się dzieje i sądzę, że w końcu bym spanikował,stanął na jakimś dziwnym skrzyżowaniu i nie wiedział co robić. Także po prostu sobie podarowałem,
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Nie uważam, stwarzam większe zagrożenie, ponieważ jakoś dostałam to prawko.
Chciałabym się nauczyć tras na pamięć, ale mam problem, ponieważ nie znam jeszcze nawet miasta :(