Aktywne Wpisy

francuskie +56
Paliwo 3x taniej niż w Polsce, na każdym przejściu dla pieszych liczniki czasu albo smutna buźka, jeśli nie można przechodzić. Gdzie tak fajnie? To Kazachstan, który odwiedziliśmy kilka dni temu w ramach kolejnej wyprawy.
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
źródło: kaza
Pobierz
kutmen2 +84
Pierwszy raz w życiu tankowałem ON po 9.06zł. Dziękuję panu premierowi, ministrom i wszystkim, którzy mają na to wpływ. Brat jest w delegacji u pepiczków i tankuje ponad złotówkę taniej. Uśmiecham się i robię swoje.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
@mirko_anonim no stawiam codziennie i nie pomaga :)
─────────────────────
Niby jak się spuszcza wodę to nie widać żeby miała problem ze spuszczeniem się, poziom się nie podnosi i nie opada wolno, tylko tak „standardowo”. Ale jak tam grzebałem szczotką to mimo, że nie widać nic, to potrafiłem wygrzebać resztki papieru na przykład. Chyba bez pogrzebania sprężynką się nie obejdzie :)
────────────
@mirko_anonim spróbuj zalać z wiadra ciepłą wodą z płynem do naczyń, taki chlust na raz, tak żeby słup wody wytworzył dodatkowe ciśnienie + płyn ułatwi poślizg i rozpuszczenie tłuszczu
PS. A kto nie lubi kretyńskich tekstów puszczać niech pierwszy rzuci kamieniem! Tylko równolegle pomóż chopowi!