Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kamil___: Źle podchodzisz do tematu. Kobiety w wieku 30-35 lat i tak będą chciały rówieśników a nie o dekadę młodszych. A i wśród rówieśników znajdą atrakcyjnych. Ewentualnie może do 5 lat starszych. Jeśli zaś mówimy o atrakcyjnych mężczyznach w wieku 40-45 lat to muszą mieć coś z głową żeby uderzać do kobiet w wieku 20-25 lat, bo te już mogły by być ich córkami. Poza tym nie sądzę żeby nawet
  • Odpowiedz
@Geralt678: Bo to nawet nie jest towarzystwo dla 17-18 latek. Te są w szkole a taki to już powinien pracować. Co prawda niektórzy w wielu 26 lat mogą być w wyniku jakichś opóźnień na 5 roku studiów, sam zresztą byłem, więc jeszcze mają szanse na znalezienie studentki. Ale nie ma co celować w wiek szkolny. Te co mają 17-18 lat pójdą na studia i tam znajdą sobie partnerów, o ile
  • Odpowiedz
  • 0
@Geralt678 Nie mówię o skrajnościach typu 40-latek z 18-letnią dziewczyną. Wyraźnie zaznaczyłem, że chodzi o coś innego. Takie wmawianie wszystkim, że mówię o większych skrajnościach abym był mniej wiarygodny to słabe zachowanie.
  • Odpowiedz
  • 0
@daro1 Wmówienie mi skrajności o jakich nie mówię abym był mniej wiarygodny to słaba manipulacja. Przecież wyraźnie zaznaczyłem, że nie mówię tu o takich skrajnościach jak 45-latek z 20-25-latką. Wyraźnie z mojego postu wynika aby nie liczyć na coś takiego. Więc nie manipuluj.

Napisałem, że 30-letni faceci wolą młodsze. To jest fakt. Faktem też jest, że 30-letnia dziewczyna jest mniej atrakcyjna dla 30-letniego faceta niż dziewczyna np. 25-letnia. I co z
  • Odpowiedz
  • 0
@Eugeniusz_Zua Tyle, że ja nie jestem redpillowcem. A największy cope to jest blackpill o czym świadczą między innymi te wielokrotne wmawianie mi rzeczy o jakich nie mówię, żeby tylko wasza wizja świata nie utraciła na wiarygodności. I to nie jest zaskakujące, że mówisz o redpillu. Blackpillowiec często dowolną bzdurę zmysli o #redpill aby tylko jego pigułka wydawała się lepsza w porównaniu do innych.
  • Odpowiedz
@Kamil___: Też chcą rówieśniczki a jak im znikają z rynku to dopiero wtedy wolą młodsze. To taka naturalna strategia w celu zwiększenia szans na rynku matrymonialnym. No chyba że myślisz albo nasłuchałeś się redpillowych pierdół że pierwszym wyborem będą młodsze, bo są piękniejsze i to lepszy towar. Są pewne granice, powyżej pewnej różnicy wieku dziewczyna choć może być bardzo ładna jest za młoda. Po prostu jak się ma 30 lat
  • Odpowiedz
  • 0
@daro1 Ci co piszą takie rzeczy jak ty to w większości przypadków są po prostu zbyt mało atrakcyjni na branie się za młodsze więc biorą to co jest i dorabiają sobie do tego ideologię xd.
  • Odpowiedz
@Kamil___: Te młodsze to mają swoich rówieśników i to nimi są zainteresowane, to po pierwsze. Po drugie, branie się za młodsze kiedy jest się już za starym (granica różnicy wieku jest trudna do ustalenia) to jak zboczenie. Mówisz tak jak puasi co wciskają podobne pierdoły kursantom żeby się brali za młode, bo raz że są najładniejsze (ze względu na peak SMV w wieku 18-20) to i potencjalnie jeszcze na rynku.
  • Odpowiedz
  • 0
@Eugeniusz_Zua Ściana to jest fakt. Ale taka ściana o jakiej ja napisałem a nie wedlug takiej definicji jaką próbują wmówić blackpillowcy. Faceci wolą na ogół młodsze dziewczyny o ile nie są dziećmi i to też fakt. Po prostu blackpillowcy przedstawiają definicję ściany znacznie bardziej skrajnie niż jest ona w rzeczywistości po to aby ośmieszyć ją co widać wyraźnie po komentarzach pod moim postem. Mimo, że wyraźnie zaznaczyłem, że nie mówię o
  • Odpowiedz
@daro1: Pełna zgoda 30 lvl gość jest stary dla 20 lvl jeśli już to za takich biorą się laski z problemami często brzydkie karyny maks 5/10 a nie laski 7/10.może zdarza się wyjątek ale taki gość jest topce facetów czyli 10 %,większość facetów w tym wieku wygląda źle.
  • Odpowiedz