Aktywne Wpisy

wykop +25
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +6
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

Od razu zaznaczę, że auto miało start stop wyłączone. Nie pojawiła się żadna kontrolka, auto na trasie normalnie funkcjonuje i turbina działa. Jakieś sugestie co to może być? Ktoś spotkał się przy tych silnikach z taką reakcją #volkswagen #seat #audi ?
#mechanikasamochodowa #mechanik #motoryzacja #samochody
sprawdź kompem jak chodzi pedał.
@LipaStraszna: haha, legendarne volkswagenowskie "te poprawione" xD
Najprawdopodobniej zdusiłeś po prostu silnik, one na samym dole nie mają w ogóle momentu (jak to mała trzycylindrówka, szczególnie od VW).
Wiecie co, faktycznie chyba zdławiłem silnik i to moja wina, a nie pedału gazu. Wczoraj miałem jeszcze raz taką sytuację jak na 2 biegu zwolniłem przed progiem zwalniającym i na 99% silnik zgasł i stąd był brak reakcji na gaz, bo chwilę później sam się uruchomił po wciśnięciu sprzęgła (jak przy start stop). Chociaż dziwne, bo nie czułem wibracji z powodu