✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mimo, że każdy rok jest dla mnie lepszy pod względem finansowym i tego co posiadam, to i tak jestem załamany tym jak życie uciekło mi przez palce. Mam 25 lat, nigdy nie byłem z tych dynamicznych, znajomi się bawili na 18, a mnie nigdy nikt nie zapraszał. Dobrze że miałem jakiś tam znajomych, ale oni też nie byli dynamiczni i tworzyliśmy właśnie bandę piwniczakow. Naprawdę współczuję ludziom, którzy byli gnębieni w szkołach i nie mieli kompletnie nikogo. Sam teraz widzę jak samotność wyniszczą. Niby mam hobby, super pracę i zarobki, teoretycznie prowadzę lepsze życie niż te osoby które przetanczyly młodość, zaliczyły gownostudia i teraz robią za grosze w januszexie. Ale w praktyce to czuje ze to jest ostatnia szansa na korzystanie z zycia, a znajomych i osoby z którą mógłbym to robić dalej brak. #zalesie #feels #samotnosc #depresja
Ale w praktyce to czuje ze to jest ostatnia szansa na korzystanie z zycia
@mirko_anonim: rzeczywiście ostatnia, ja do dzisiaj sobie pluję w brodę, że w przedszkolu na leżakowaniu spałem, zamiast się bawić, tyle godzin życia zmarnowanych XD
Masz 25 lat, dobrą pracę i pieniądze, które możesz wydawać na wszystko co chcesz. Działaj, zamiast p-------ć, że kiedyś to były czasy, a teraz to już nie ma. I nie zazdrość patusom,
@dam2k01: powiedz to ekipie z którą byłem 3 tygodnie temu na nartach, tej co byłem tydzień temu i tej co jestem teraz. A potem tej co w styczniu jadę. Tej z marca nie musisz bo to ta sama co 3 tygodnie temu
@programista15cm: no to dawaj namiary i powiem tym ekopiom ( ͡°͜ʖ͡°) Jakby to miało o czymś świadczyc, ja też byłem w różnych grupkach różne kategorie wiekowe i co z tego skoro pogadało się, pojeździło na rowerze i tyle się znaliśmy ( ͡°͜ʖ͡°)
@dam2k01: i to jest kwestia tylko i wyłącznie tego jak umiesz budować relacje z ludźmi, nic więcej. Możesz się mamić tym, że w szkołach miałeś na siłę grupy, ale w dorosłym życiu musisz umieć w rozmowę i relacje to będziesz mieć kolegów i przyjaciół
@programista15cm: no chyba ze jestes postrzegany jako czlowiek gorszej kategorii, wtedy umiec lub nieumiec w rozmowe nie ma znaczenia (jestem na studiach dziennych i wiem cos o tym)
@dam2k01: gdybyś wiedział cokolwiek o relacjach to wiedziałbyś że ważniejsze jest sluchanie niż mówienie. A zmierzam do tego że nie musisz być niewiadomo kim żeby słuchać
@programista15cm: wlasnie o to chodzi w moim przypadku tak to wyglada ze slucham co ktos mowi i tez lubie zadawac pytania. Problem jest taki ze moją osobą nie ma zainteresowania.
@dam2k01: to sluchaj innych ludzi i im zadawaj pytania. Nie oszukuj się 90% ludzi teraz to narcyzy lub warchoły i będą tylko gadać o sobie i mieć Cię gdzieś. Weź na dystans, jak go nabierzesz to zrozumiesz, że nie jesteś wyjątkowy, tak bywają traktowani nawet królowie
Zobaczcie jak on przed ślubem chce rozdzielności majątkowej to kwiczą o braku zaufania i miłości a jak mają się budować na jego działce to już brak zaufania jest OK, już jednak chcą się zabezpieczyć na wypadek rozwodu #p0lka #slub #zwiazki #logikarozowychpaskow
ja w życiu albo pracował cały tydzień normalnie z weekendami w robocie albo nie pracował wcale i tak wyszło że weekend i radość z piątku to nie istnieje dla mnie on nic nie znaczy pozbawiono mnie normickiej radości z weekendu
Mimo, że każdy rok jest dla mnie lepszy pod względem finansowym i tego co posiadam, to i tak jestem załamany tym jak życie uciekło mi przez palce. Mam 25 lat, nigdy nie byłem z tych dynamicznych, znajomi się bawili na 18, a mnie nigdy nikt nie zapraszał. Dobrze że miałem jakiś tam znajomych, ale oni też nie byli dynamiczni i tworzyliśmy właśnie bandę piwniczakow. Naprawdę współczuję ludziom, którzy byli gnębieni w szkołach i nie mieli kompletnie nikogo. Sam teraz widzę jak samotność wyniszczą. Niby mam hobby, super pracę i zarobki, teoretycznie prowadzę lepsze życie niż te osoby które przetanczyly młodość, zaliczyły gownostudia i teraz robią za grosze w januszexie. Ale w praktyce to czuje ze to jest ostatnia szansa na korzystanie z zycia, a znajomych i osoby z którą mógłbym to robić dalej brak.
#zalesie #feels #samotnosc #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: rzeczywiście ostatnia, ja do dzisiaj sobie pluję w brodę, że w przedszkolu na leżakowaniu spałem, zamiast się bawić, tyle godzin życia zmarnowanych XD
Masz 25 lat, dobrą pracę i pieniądze, które możesz wydawać na wszystko co chcesz. Działaj, zamiast p-------ć, że kiedyś to były czasy, a teraz to już nie ma. I nie zazdrość patusom,
@mirko_anonim: gdzie nabyłeś tak debilne przekonanie? I co to by miało oznaczać?
@dam2k01: powiedz to ekipie z którą byłem 3 tygodnie temu na nartach, tej co byłem tydzień temu i tej co jestem teraz. A potem tej co w styczniu jadę. Tej z marca nie musisz bo to ta sama co 3 tygodnie temu
@mirko_anonim: Chyba zrobiłeś literówkę w wieku i miało być "75".
Jakby to miało o czymś świadczyc, ja też byłem w różnych grupkach różne kategorie wiekowe i co z tego skoro pogadało się, pojeździło na rowerze i tyle się znaliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wujek dobra rada
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
@dam2k01: i to jest kwestia tylko i wyłącznie tego jak umiesz budować relacje z ludźmi, nic więcej. Możesz się mamić tym, że w szkołach miałeś na siłę grupy, ale w dorosłym życiu musisz umieć w rozmowę i relacje to będziesz mieć kolegów i przyjaciół