Aktywne Wpisy

Moseva +53
Musiałam usunąć wpis, żeby nikt na darmo nie zaplusowal, bo już się miejsca skończyły (╯︵╰,)
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
źródło: IMG_7625
Pobierz
Zmorka +30

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

siema, chciałbym poprosić was o pomoc. Próbuje pomóc komuś ogarnąć excela, tyle że ja sam nie potrafię z niego korzystać. Problem polega na tym, że jest komórka w której wybiera się daty od 01.01.2022 do 31.01.2022 i zostałem poproszony żeby wykombinować aby zamiast 2022 był 2023. Wpisanie ręcznie odpada bo wyskakuje błąd, że w tym miejscu znajduje się reguła sprawdzania poprawności danych. Trochę poszperałem w necie i dowiedziałem się, że to co opisuje to lista rozwijana do której jest dodany zakres danych. Idąc dalej spróbowałem znaleźć ten zakres danych wchodząc w dane>sprawdzanie.poprawności.danych>źródło i wychodzi na to, że zakres danych jest tu ='Verwijzing dag datum'!$B$2:$B$33 czyli w sumie nie wiem dalej gdzie więc wkleiłem to do narzędzia.główne>znajdź.i.zaznacz>przejdź.do ale nic się nie stało, nigdzie mnie nie przeniosło. Wie ktoś jak mi pomóc? Będę bardzo wdzięczny.
Jest tam arkusz o nazwie "Verwijzing dag datum", akceptowane daty są w komórkach od B2 do B33, arkusz jest zapewne ukryty. Więc PPM na pasku arkuszy na dole -> odkryj i masz.
A jak go nie będzie, to znaczy, że jest Bardzo Ukryty (nie żartuję, jest taki parametr). To wtedy Alt-f11, znajdź go na liście z lewej i zmień z VeryHidden na Visible.
Dzięki wielkie, rozwiązałeś mój problem. Szczęśliwego nowego roku Ci życzę :D