Aktywne Wpisy

snowak +181

Tyrande +147
Patrząc na to co się dzieje, to oświadczam się w przekonaniu, że ciąża w Polsce to strzał w kolano.
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że

Zdjęcie doskonale pokazujące jak kończy się ta polacka mentalność, że szybciej muszę bo się uduszę a w ogóle to ja mogę szybciej bo książkę Zasady czytałem
#wypadek
źródło: Screenshot_2023-12-30-09-00-00-60_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6
PobierzTen krzyż to tam pewnie po poprzednim rajdowcu zawiesili
Dziś każdy samochód bez większych problemów osiąga prędkości 2-3 razy większe, waży też dwa razy więcej no i samych aut jest kilka razy więcej, także zachęcanie do dynamicznej jazdy kończy się zawsze tak jak na zdjęciu xD
Dzisiejsze auta mogą być w 90% sytuacji drogowych kompletnie bezpieczne pod warunkiem zachowania zdrowego rozsądku i limitów prędkości.
Jako pozostałe 10% zostawiłem jakieś ekstremalne warunki, awarie, zdarzenia z winy innych uczestników ruchu.
Po prostu zasada pisał to w
@kinson: no tak drzewo naturalnie nie jest obszarpane xD
A składkę na następny rok już by takiemu delikwentowi ubezpieczyciel wyliczył odpowiednią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zakładanie polis na słupa (dziadka, babcię itp) można by uniemożliwić przez wprowadzenie dodatkowego obowiązkowego ubezpieczenia kierowcy(UK)
Przypisane do konkretnej osoby, tak samo rygorystycznie pilnowane
@57_bel_air_fan U nas leży i kwiczy nieuchronność kary. Po co dodatkowe ubezpieczenia czy wymyślanie kto ma płacić rentę jeżeli obecnie już jest problem z egzekwowaniem prawa. Wystarczyłoby żeby zwiększyć ilość drogówki i regularnie robili akcje na drogach bo praktycznie codziennie przechodząc przez pasy potrafi mnie
Tylko dlaczego podatnicy mają składać się na akcje ratunkowania jakiegoś debila który chciał się popisać i nie wyszło?
Trzeba zarówno zwiększyć nieuchronność kary, jej wysokość i wprowadzić nowe. Inaczej się zmotoryzowanego bydła które było wiele lat głaskane