Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Zdjęcie doskonale pokazujące jak kończy się ta polacka mentalność, że szybciej muszę bo się uduszę a w ogóle to ja mogę szybciej bo książkę Zasady czytałem
#wypadek
Ten krzyż to tam pewnie po poprzednim rajdowcu zawiesili
Dziś każdy samochód bez większych problemów osiąga prędkości 2-3 razy większe, waży też dwa razy więcej no i samych aut jest kilka razy więcej, także zachęcanie do dynamicznej jazdy kończy się zawsze tak jak na zdjęciu xD
Dzisiejsze auta mogą być w 90% sytuacji drogowych kompletnie bezpieczne pod warunkiem zachowania zdrowego rozsądku i limitów prędkości.
Jako pozostałe 10% zostawiłem jakieś ekstremalne warunki, awarie, zdarzenia z winy innych uczestników ruchu.
Po prostu zasada pisał to w
@kinson: no tak drzewo naturalnie nie jest obszarpane xD
A składkę na następny rok już by takiemu delikwentowi ubezpieczyciel wyliczył odpowiednią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zakładanie polis na słupa (dziadka, babcię itp) można by uniemożliwić przez wprowadzenie dodatkowego obowiązkowego ubezpieczenia kierowcy(UK)
Przypisane do konkretnej osoby, tak samo rygorystycznie pilnowane
@57_bel_air_fan U nas leży i kwiczy nieuchronność kary. Po co dodatkowe ubezpieczenia czy wymyślanie kto ma płacić rentę jeżeli obecnie już jest problem z egzekwowaniem prawa. Wystarczyłoby żeby zwiększyć ilość drogówki i regularnie robili akcje na drogach bo praktycznie codziennie przechodząc przez pasy potrafi mnie
Tylko dlaczego podatnicy mają składać się na akcje ratunkowania jakiegoś debila który chciał się popisać i nie wyszło?
Trzeba zarówno zwiększyć nieuchronność kary, jej wysokość i wprowadzić nowe. Inaczej się zmotoryzowanego bydła które było wiele lat głaskane