Aktywne Wpisy

saintie +14

gram_w_mahjonga +114
#wykop #moderacja #topwszechczasow
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
źródło: top usuniey
Pobierz

Dlaczego większość ludzi źle patrzy na kawelerow skąd taka nienawiść do ludzi którzy są singlami jak by ktoś był zbrodniarzem wojennym jakimś o co chodzi. Ja tam nie wnikam co ktoś robi w życiu niech każdy swój droga idzie, a niektórzy tak mocno lubią się interesować takimi rzeczami. Przykład Kaczyński op jest singlem a większość mówi że jest jakimś gejem czy coś o co chodzi ludziom. Że ktoś lubi być sam albo ma ciężki charakter jakiś to jest zwyrodnialcem jakimś? #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: "OP" to "original poster" (no chyba że to Ty jesteś Kaczyńskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)), ale ludzie go nie lubią za całokształt, a nie za bycie kawalerem. I nie wiem, gdzie Ty widzisz tę nienawiść.
Spokojnie, przy odpowiedniej dziewczynie się chłopak wyrobi, ta która go wybierze, zrobi z niego mężczyznę jeszcze, problem jest w tym, iż bardzo mało jest wartościowych dziewczyn, które rozumieją swoją rolę.
@olokynsims: XD Tak, tak. Kobieta zrobi z faceta mężczyznę. Tak samo jak zrobiły to jego samotna matka, siostra, babcia i nauczycielki w szkole. Partnerka to raczej wymaga od faceta żeby był mężczyzną zanim się z nim w ogóle jeszcze zwiąże.
szkoda że taki shaming wjeżdża w kawalerów, diviarzy, zakolaków, grubasów - ale symetrycznie laski które robią OF czy mocniejsze tematy za $, są singielkami z wyboru, albo są grube jak bela to już props i "go girl, let's do it!"
@olokynsims: haha nie znam ŻADNEGO przypadku w którym to facet zmężniałby aka "wyrobił się" PO znalezieniu laski
Wiadomo, że laska to jest postać co stoi z kwiatami na linii mety - jak facet zrobi wszystko co trzeba, to zdobywa
Wychodzę z dewizy: żyj i daj żyć innym.
Ja jestem starym kawalerem po 30, z własnego wyboru. Nie będę na siłę unieszczęśliwiał kogoś, szkoda by sobie jakaś kobieta zmarnowała czas przy mnie.
──
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi