Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego większość ludzi źle patrzy na kawelerow skąd taka nienawiść do ludzi którzy są singlami jak by ktoś był zbrodniarzem wojennym jakimś o co chodzi. Ja tam nie wnikam co ktoś robi w życiu niech każdy swój droga idzie, a niektórzy tak mocno lubią się interesować takimi rzeczami. Przykład Kaczyński op jest singlem a większość mówi że jest jakimś gejem czy coś o co chodzi ludziom. Że ktoś lubi być sam albo ma ciężki charakter jakiś to jest zwyrodnialcem jakimś? #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przykład Kaczyński op jest singlem a większość mówi że jest jakimś gejem czy coś o co chodzi ludziom

@mirko_anonim: "OP" to "original poster" (no chyba że to Ty jesteś Kaczyńskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)), ale ludzie go nie lubią za całokształt, a nie za bycie kawalerem. I nie wiem, gdzie Ty widzisz tę nienawiść.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo zazwyczaj notoryczni single są singlami, bo są nieprzyjemnym, toksycznymi osobami, więc nikt nie chce się z nimi wiązać. To, że są nielubiani nie wynika z tego, że są singlami, jedno i drugie to raczej dwa skutki o tej samej przyczynie.
  • Odpowiedz
@Polinik: nie generalizowałbym, jest jeszcze masa tzw. nice guy'ów, których główną wadą jest brak charakteru (tj. efekt klasycznego polskiego wychowania: nie odzywaj się, bądź miły dla wszystkich itd.)
  • Odpowiedz
jest jeszcze masa tzw. nice guy'ów, których główną wadą jest brak charakteru (tj. efekt klasycznego polskiego wychowania: nie odzywaj się, bądź miły dla wszystkich itd.)

Spokojnie, przy odpowiedniej dziewczynie się chłopak wyrobi, ta która go wybierze, zrobi z niego mężczyznę jeszcze, problem jest w tym, iż bardzo mało jest wartościowych dziewczyn, które rozumieją swoją rolę.
  • Odpowiedz
przy odpowiedniej dziewczynie się chłopak wyrobi, ta która go wybierze, zrobi z niego mężczyznę jeszcze

@olokynsims: XD Tak, tak. Kobieta zrobi z faceta mężczyznę. Tak samo jak zrobiły to jego samotna matka, siostra, babcia i nauczycielki w szkole. Partnerka to raczej wymaga od faceta żeby był mężczyzną zanim się z nim w ogóle jeszcze zwiąże.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo tak działa społeczeństwo, program jest wgrany a jak go nie realizujesz to źle i społeczeństwo karci przynajmniej ostracyzmem

szkoda że taki shaming wjeżdża w kawalerów, diviarzy, zakolaków, grubasów - ale symetrycznie laski które robią OF czy mocniejsze tematy za $, są singielkami z wyboru, albo są grube jak bela to już props i "go girl, let's do it!"
  • Odpowiedz
Spokojnie, przy odpowiedniej dziewczynie się chłopak wyrobi, ta która go wybierze, zrobi z niego mężczyznę jeszcze, problem jest w tym, iż bardzo mało jest wartościowych dziewczyn, które rozumieją swoją rolę.

@olokynsims: haha nie znam ŻADNEGO przypadku w którym to facet zmężniałby aka "wyrobił się" PO znalezieniu laski

Wiadomo, że laska to jest postać co stoi z kwiatami na linii mety - jak facet zrobi wszystko co trzeba, to zdobywa
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Bo ludzie nie potrafią zająć się swoimi sprawami i wtykają swoje ryje tam, gdzie nie trzeba. Nic nie dostarcza takich emocji jak interesowanie się cudzym życiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wychodzę z dewizy: żyj i daj żyć innym.
Ja jestem starym kawalerem po 30, z własnego wyboru. Nie będę na siłę unieszczęśliwiał kogoś, szkoda by sobie jakaś kobieta zmarnowała czas przy mnie.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): sam byłem świadkiem ja ktoś przy mnie obdadywsl typa jakiegoś z pracy bo jest sam wtf? Jak można wnikać w takie rzeczy to tak jak by kogoś interesowało ile papieru używa do kibla. Niech każda się spełnią ma swój sposób każdy jest inny ma inny charakter. Ale nic tak nie podnieca jak włożenie komuż ręki do majtek albo kieszeni i zobaczeniu co on tam ma większość ludzi taka
  • Odpowiedz