Wpis z mikrobloga

#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y. Walczcie o siebie i sky is the limit. N-------m się.
I dobrze
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@dariusz44: Sam pochodzę z biednej rodziny i czasem też mnie to uderza. Jednak k---a można. Dziwne uczucie, ale lepiej się przyzwyczaić, niż świrować pawiana.
Śpiewały dobre chłopaki kiedyś "Nie zapomnij skąd jesteś" i tego się trzymaj.
  • Odpowiedz
  • 146
@vladi_putin: @dariusz44 Ja osobiście czuję w c--j satysfakcję jak sobie podsumuję ostatnie 10-15 lat życia. Ludzie mówią "Urodziłeś się biedny, to i biedny umrzesz." Pamiętam jak w domu nie było na wyprawkę do szkoły, czy na projekt z plastyki/techniki, bo farbki/materiały drogie. Teraz nie patrzę na ceny w sklepach, po prostu kupuję i jakkolwiek by tego nie nazwała lewicowa julka, to cieszę się, że moje personal value pozwala mi
  • Odpowiedz
@ww00: ja to sralem w wychodku na zewnątrz. Teraz mam normalnie wężyk co sobie mogę umyć sprzęt elegancko po robocie ( ͡° ͜ʖ ͡°) to dopiero bogactwo. Oskariat nie zrozumie
  • Odpowiedz
piona wszystkim ex-biedakom z tagu. kiedyś rodzice pożyczający od sąsiadów złotówkę na chleb i kąpiele raz w tygodniu (w jednej wodzie oczywiście) a teraz niczego sobie nie muszę odmawiać. ale (w moim przypadku) nie ma co się za bardzo okłamywać o ciężkiej walce. bez szczęścia by się nie obyło
  • Odpowiedz