Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +122
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

@markhausen: co ma wspólnego jedno z drugim? Jak se jutro do Polski z samolotu zrzucimy pakistańczyka z pakistańskim paszportem to niby nie będą mogli mu danych osobowych sprawdzić? Ano będą mogli.
Czy biuro kancelarii sejmu ma możliwość sprawdzenia czy ktoś przebywa na terytorium RP legalnie? Oczywiście że nie.
Jak ktoś jest przeciwny imigracji to od razu prawackie szczujnie i neofaszyzm XD
Jedyne poprawne przekonania to skrajnie lewicowe, cnie?
Te profile to jakieś w znakomitej większości to profile konserw. Mają po kilkaset tysięcy followersów.
Jak się wejdzie na ich twittera to w pierwszym poście masz, że wkrótce Europa bedzie znowu wielka, a 5 wpisów dalej masz jakieś relacje z kibolskich spędów xd
Wy macie zawsze po milion followersow i wygrywacie każdą internetową ankietę tylko później się okazuje, że konfunia ledwo się do sejmu
Typowy neofaszol pokroju Konfiarzy.
@markhausen: CO? Przeciez wybitny marszalek zlikwidowal barierki pod sejmem, zeby polacy nie musieli sie bac, a ty mowisz, ze dalej trzeba jakies dane i przepustki? I wszystkie fajnopolskie media nie wyrazaja zaniepokojenia dyktatura? xD
@suweren_sudoku: może ty w swoim życiu komentatora nie przeczytałeś zdania programu wyborczego xD
@markhausen: dopiero fajnopolaku brzęczałeś że pis sprzedaje wizy, więc się zdecyduj, czy wystarczy pieczątka urzędasa i wszystko jest dla ciebie lege artis czy co
@markhausen: tania spiewka
Tak naprawdę nikt nie miałby problemu nawet z nielegalnymi migrantami, tylko jakby wyglądali jak ci
@suweren_sudoku: i na foto jakiś obsrany prawicowy twitterek xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJakiś prawacki ściek na twitterku xDDDDD
@markhausen: kolega widzę wierzy, że polskie państwo to jednak nie jest ch.. i kamieni kupa, optymistycznie, podziwiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@suweren_sudoku: Powiedział mniej więcej 98,7% więcej mądrych rzeczy, niż całe PiSiorstwo przez ostatnie 8 lat.
@suweren_sudoku: śmiałe słowa jak na wykopka debila, pochwal się swoimi mądrymi wypowiedziami, bo póki co słabo ci to idzie