Aktywne Wpisy

Nupharizar +380
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Soothsayer +162
naszła mnie ochota na kaktusa, ale okazało się, że teraz te kaktusy są z mordami jakiś tiktokerów masakra jednak nie kupiłem

czego ty oczekujesz od kukoldstanu
By wejść do sejmu trzeba podać swoje dane itd. nikt nielegalny tam by nie wszedł więc fake jak hui. Wszystkie pobyty zalegalizowane.
Nielegalna to jest głupota autora xD
Radio genua twierdzi, że byli to "illegal imigrants", a przecież na wykopie pisały, że by nie wpuścili przecież do sejmu nielegalnych, to jak to w końcu było?
Sam nie znam szczegółów co do legalności tego wszystkiego. Ale dla mnie to jest nieistotne.
Jak komuś, kto nielegalnie chciał przekroczyć granicę i sam przyznaje, że doświadczył 3 pushbacków to dla mnie nieistotne, czy taka osoba ostatecznie uzyskała pozwolenia na pobyt i odpowiednie dokumenty. Dla mnie taka osoba nie ma tu miejsca.
Tutaj tweet tej osoby razem z komentarzem osoby która ma jakiekolwiek pojęcie też o sytuacji
Komentarz usunięty przez moderatora
@suweren_sudoku: XDDDDDD
@markhausen: Czyli każdy z tych imigrantów miał wizę (pomyślnie przeszedł procedurę wizową) albo przyznano mu statut uchodźcy zgodnie z obowiązującym prawem, tak?
Poważnie pytam, bo nie wiem co to za ludzie, ale skoro wiesz że są tam leganie i to "legalni imigranci" to
@markhausen: tak samo jak i pastuchów z Nigerii od wiz z pisu.
UPA DAMY!!!