@mirko_anonim: nie nadajesz się do żadnych relacji z takim nastawieniem, ani do kumplowania, ani do kopulowania. Nie chcę pisać klasycznego "idź na terapię", ale generalnie sam powinieneś to już widzieć.
@mirko_anonim zainwestuj w siebie te pieniądze,ogarnij zęby jeśli masz problem(aparat)nowa fryzura,ubrania.Nie ma lepszej lokaty jak zainwestowanie w wygląd lub umiejętności,d--a jest a za chwilę jej nie będzie/kasy też nie
@mirko_anonim: Daj sobie spokój, kasa się skończy szybciej niż ci się wydaje, a gdy to się stanie to twoja "królowa nocy" zniknie szybciej, niż pół wszechświata po pstryczku od Thanosa. Ogarnij defekty w wyglądzie, jeśli jakieś masz, może pojedź na wycieczkę i zobacz trochę świata.
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
Zadbaj o siebie, żaden sponsoring
A jak bardzo musisz, to zapytaj Mirków z #divyzwykopem , poleć do jakiejś Brazylii, tam poszalej i może Ci przejdzie
Czyli wychodzi na to że chcesz ją tylko na 2 miesiące? Bez sensu, na tak krótki okres to nie ma sensu, nie zdążycie się nawet
Znajdz jakies hobby gdzie jest tez duzo kobiet.