Wpis z mikrobloga

Po treningu na którym zrobię 2x tyle co na treningu jako natural, czuje się świetnie

@IntruderXXL: Przejrzałem jakiś randomowy wpis sprzed kilku miesięcy:
  • Odpowiedz
  • 6
@Poemat: Ojjj czepiasz się:) Nie chodzi o dokładnie 2x więcej serii, więcej kilogramów etc. Chodzi o zaangażowanie z jakim robiłem każde kolejne ćwiczenie po pierwszym kiedyś, a wiem jak teraz robię. Ile robiłem wcześniej w ujęciu tygodnia/miesiąca a ile teraz robię. Jedną serią można zrobić więcej niż dziesięcioma seriami :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Poemat: A to prawda. Ale taka "rozpiska" tez nie przedstawia całego obrazu, nawet nagranie od początku do końca treningu by wszystkiego nie pokazało. Bo jednak aspekt psychiczny, nastawienie się do każdej serii, i to na ile się ciśnie każde ćwiczenie robi ogromną róznice w tym jak łatwy bądź trudny był dany trening.
  • Odpowiedz
za łatwe, za lekkie

@IntruderXXL: a bebech wiekszy od twojej glowy
cisnac cie nie ma za co ale jak chcesz zeby bylo trudniej to schudnij tak zebys swojego malego widzial zamiast sie jarac ze podnosisz na laweczce XD schyl sie tak zebys sztangi bebechem nie przewracal XD
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: ja pierdziele, ćwiczę właściwie ponad 15 lat, raczej dla siebie i dlatego bo bardzo to lubię, ale nie daje mi spokoju ze od dwóch lat nie mogę pobić sworgo rekordu na klatę. 183 cm/78 kg, pb 125kg, 120 wjeżdża na raz bezproblemowo, a jak tylko dorzucę na równo to jakaś chyba już blokada w głowie przez te nieudane podejścia, a co dopiero 130, chyba czas na towar :D
  • Odpowiedz
  • 1
od dwóch lat nie mogę pobić sworgo rekordu na klatę. 183 cm/78 kg, pb 125kg

@onomatopeja_: Od razu widzę problem, zdecydowanie za niska waga przy tym wzroście :) Zwiększ masę to i ławka pójdzie do góry.
  • Odpowiedz