bez 10 milionów spędzić razem czas to musi być udręka kiedy wszystkie fajne podróże i atrakcje przelatują przez palce xD
@Smonk_Da_Wead: aha to tylko ludzie z 10 mln na koncie mogą podróżować heheh. Wynik ankiety jasno wskazuje że same ameby tutaj. Wszystkich skaleczyl nas kapitalizm.
@wersalski_kasztaniQ: nope, ale zarabianie kasy dla samego zarabiania jest bez sensu a jak masz mnostwo bogactwa a nie masz z kim je dzielic to w sumie tez bez sensu
@wersalski_kasztaniQ zawsze można pracować cały rok na dwa tygodnie i rajanerkiem cyk grecja a w menu jakieś śmieszne jedzenie za miliony monet ( ͡°͜ʖ͡°)
@janciopan: ogólnie życie szarych ludzi nie ma sensu. Rodzisz się by umrzeć w między czasie być niewolnikiem kapitalistów. Hajs daje "wolność" Ale bez drugiej osoby traci sens bezapelacyjnie.
@Smonk_Da_Wead: p--------z, bez pieniędzy i stałego dochodu też da się podróżować i zwiedzać atrakcje. Tylko trzeba chcieć, a nie być osiadłą kluchą. ( ͡°͜ʖ͡°)
@wersalski_kasztaniQ: Nie zdążysz wszyskiego zobaczyć, a jeżdżenie na wycieczki czy nawet na wczasy to i tak zbyt mało aby poznać dany rejon świata. Najlepiej byłoby pomieszkać tam jakiś czas no i do tego przydałyby się pieniądze, ale chyba wolałbym kobietę, z którą będę szczęśliwy, nie wyklucza to posiadania jakichś pieniędzy czy nawet wycieczek.
@wersalski_kasztaniQ: to zależy czy spędzę szczęśliwie resztę życia bo trafi mi się jedna na milion co będzie nadawać na tych samych falach jak ja czy po prostu zwykła dziewczyna jakich wiele, ale ja będę już pogodzony, że w życiu 'soulmate' zdarza się niezwykle rzadko i zaakceptuje i pokocham drugą osobę jaką jest.
W tym drugim przypadku to mając 10 milionów znajdę sobie takich kilka.
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
Co wybierasz
@janciopan: mamy Krezusa między nami ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Smonk_Da_Wead: aha to tylko ludzie z 10 mln na koncie mogą podróżować heheh. Wynik ankiety jasno wskazuje że same ameby tutaj. Wszystkich skaleczyl nas kapitalizm.
W tym drugim przypadku to mając 10 milionów znajdę sobie takich kilka.
Różnica polega na tym że one mogą mieć ten wybór.
Hajs bierę, wyprowadzam się do filipin i tam spędzę emeryturę, znajde także tam sobie kochającą azjatkę do tulenia.