Wpis z mikrobloga

@vv4vv4: No więc dzisiaj, we wtorek ma padać, a temperatura ma być od 3 do 8 st. C. Czyli kurtka jesienna powinna wystarczyć. Do tego parasol, jeśli kurtka nie będzie miała kaptura. Do tego jakieś nieprzemakalne buty.
O spodniach nie trzeba wspominać.
  • Odpowiedz
@vv4vv4: Schludnie. Ale możesz poprosić dziewczynę, by Ci pomogła coś wybrać. Wtedy się też dowiesz czy pasujecie do siebie. Jak się pokłócicie o Twoje ubrania, to nici ze związku.
  • Odpowiedz
@vv4vv4: zależy od dziewczyny. Moja podstawa na lato to: bawełniane lub lniane szorty (ale nie za krótkie!), białe sneakersy lub sandały, prosty dobry jakościowo t-shirt. Wiosną jasne jeansy, mogą być wyższe sneakersy, na t-shirt bomberka jak jest zimniej. Jak chce nieco ładniej to latem polo z krótkim rękawem, wiosna z długim.
Ale jak dziewczyna nie lubi białych sneakersów lub nie doceni prostego, schludnego stylu to będziesz dla niej wyglądał zbyt
  • Odpowiedz
@vv4vv4: wchodzisz na pinterest, wpisujesz "stylish male outfit" albo coś w tym rodzaju i robisz tablicę z tym co ci sie podoba. Czekasz do następnego dnia i algorytm ci dalej podsuwa co wpisuje się w styl. Mam nadzieję, że pomogłem.

a jak się ubrać na lato/wiosne, żeby się podobało dziewczynom?

@vv4vv4: w żonobijkę, która pokaże lekki zarys mięśni, szczękę ostrą jak solówka we Free Bird i czuprynę gęstą jak
  • Odpowiedz