@BayzedMan: Zespół kontroli obrażeń już pracuje, szanuje. A to, że startował z list konfederacji jeszcze dwa miesiące temu, to pewnie przypadek, poza tym, to już dawno temu było, lewaku.
@BayzedMan: Co jest w ogóle z sekciarzami Konfy nie tak? xD Ostatnio kłuciłem się tutaj z pewnym przygłupem, który usilnie próbował wmawiać, że baba od jedzenia psów nigdy nie była członkiem Konfederacji i nie kandydowała do sejmu. Zdania nawet nie zmienił gdy wstawiłem mu wiec Konfederacji w którym zaprezentowano tę babę jako kandydatkę oraz późniejszą notatkę, że została wydalona z Konfederacji Korony Polskiej czyli Braunowego składnika koalicji jaką jest Konfa.
https://twitter.com/EwaZajaczkowska/status/1735053597463793747
Ciekawe więc czemu taki fajny filmik nagrał z nim braun?
źródło: sdsadsadsacxcxzc
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2023-12-13 230530
Pobierzźródło: ojtyklamczuszku
PobierzZdania nawet nie zmienił gdy wstawiłem mu wiec Konfederacji w którym zaprezentowano tę babę jako kandydatkę oraz późniejszą notatkę, że została wydalona z Konfederacji Korony Polskiej czyli Braunowego składnika koalicji jaką jest Konfa.
@sznioo: jesteś głupi? Screen który wstawiłeś nie pokazuje obecnego stanu a jest to strona z czasów wyborów.
Nie został wybrany przez wyborców, nie uzyskał poparcia i nie ma nic wspólnego z Konfederacją obecnie.