Aktywne Wpisy
Sla_Voy +115
No i jeb :/
Nie najeździłem się za dużo. Ledwie 500 km ponad pierwsze 1k km docierania i jazdy jak emeryt.
Gość wjechał na czerwonym. Świeży kierowca, prawie rok prawo jazdy. Nic mi ani jemu się nie stało.
Nagranie - https://youtu.be/pJf35-5JzVo
#motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #stluczka #shithappens #hyundai #samochody #wypadek
Nie najeździłem się za dużo. Ledwie 500 km ponad pierwsze 1k km docierania i jazdy jak emeryt.
Gość wjechał na czerwonym. Świeży kierowca, prawie rok prawo jazdy. Nic mi ani jemu się nie stało.
Nagranie - https://youtu.be/pJf35-5JzVo
#motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #stluczka #shithappens #hyundai #samochody #wypadek
pokusof +471
W komentarzu dalsza część
#logikarozowychpaskow #blackpill #tinder #zwiazki
@enhansa: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@enhansa: nasze p0lki witaminki
@kaminarii: Oczywiście, że jest to margines a nawet więcej bardzo, bardzo skrajny przypadek zaś jeśli nazywasz kogoś nazywającego rzeczy po imieniu per odklejeńcem to znaczy, że sam takowym jesteś.
@kaminarii: Właśnie w przeciwieństwie do większości wykopków chyba ja wychodzę się przejść po mieście i nic takiego nie widzę. No chyba, że zwracacie uwagę jedynie na jakieś szlaufy i prostytutki.
@LostHoldenCaulfield: Oczywiście, że jest to szczyt bezczelności. Jakaś upośledzona pokemonica kończąca zdanie na ''xD'' próbuje wmówić wszystkim, że mężczyzna z racji swojej płci tylko i wyłącznie ma finansować pod do kobietę gdzie jakby no równouprawnienie nazywając to jeszcze patriarchatem. Ja na przykład w swoim życiu dostałem bardzo wiele od kobiet, ale zamiast na nie narzekać
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@czescmampytanie: Nie, po prostu to zaburza (przynajmniej w moim odczuciu) jakikolwiek poważny odbiór danej osoby. Jak w żądaniach terrorystów pojawiłoby się XD chociaż globalnie to LOL bardziej to uznałbyś to za żart.
@enhansa: Jeśli ktoś uważa, że są na to naukowe dowody to nie różni się totalnie niczym od przeciętnego szura redpillowca. Jak jej tak przeszkadza to, że kobieta sama powinna się utrzymać to niech wyśle męża do pracy i urodzi przynajmniej ósemkę dzieci a nie te szlaufy
@BlackpillRAW: To jest dokładnie to samo co kiedyś było w szkole jak była jakaś ładna laska lub kilka i myślały, że są takimi gwiazdami niesamowitymi. Później taki chłop wychodził z tej szkoły i ogarniał, że takich Martyn, Julek, Weronik to jest całe multum a