Aktywne Wpisy

Soczi +330
źródło: 1000015477
Pobierz
Codon +74
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

Miał ktoś z was kiedyś operację usuwania blizn po trądziku?
Jeśli tak, to pochwalcie się w komentarzu zdjęciami przed i po, abym mniej wiecej mógł zobaczyć jak to wygląda naprawdę.
Niby są jakieś zdjęcia klinik w internecie, ale nie wiem czy to jest prawdziwy rezultat, czy tylko '' pod publiczkę ''
Chciałbym zobaczyć, jak serio to wygląda po operacji. Jak możecie napiszcie także cenę i jakieś namiary, gdzie wy robiliście. Dodam, że ja nie mam wiele blizn, jest ich raczej mało, ale mimo to chce się ich pozbyć z twarzy. Czy ze względu na mniejszą ilość będe miał mniejszą cene zabiegu?
#medycyna #lekarz #tradzik #blizna #blizny #depresja #leki #operacja #zdrowie #zycie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: blizny-potradzikowe-3
PobierzŻeby uzyskać taki efekt jak na zdjęciu, które wrzuciłeś, to trzeba wykonać kilka takich zbiegów, aczkolwiek każdy lekarz pewnie powie, że to kwestia indywidualna. Ja mam mniejsze blizny,
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero