Aktywne Wpisy

Melkovva_ +640
źródło: temp_file7775354265503509487
PobierzOstatnio byłem na randce z #tinder z dziewczyną 30 lat, która pracuje w wojsku. Jak mi zaczęła opowiadać jakie ma benefity, za co nie musi płacić, za jaką kwotę dostała od wojska mieszkanie 40m2, kiedy na emeryturkę idzie itp. to mi się odechciało ją poznawać i następnego dnia jej napisałem, że nie jestem zainteresowany. Gdyby jeszcze takie przywileje były za udział w wojnie czy coś podobnie niebezpiecznego, ale ona za

Łudziliśmy się na wykopie, że wraz z napływem Ukrainek do Polski (i mam na myśli nie tyko uchodźczynie, ale i przede wszystkim emigrantki zarobkowe) poprawi się sytuacja polskich mężczyzn, ale tak realnie chyba nic się nie zmieniło. Można by pomyśleć, że polski huop 30/35 lat będzie dobrym kandydatek do żeniaczki dla 25 letniej Ukrainki ale jak widać to się nie dzieje. Choć przecież Polka w Niemczech byłaby zadowolona mogąc usidlić Hansa z klasy średniej niższej. #gorzkiezale #ukrainki #ukrainka #niebieskiepaski #samotnosc #przegrywpo30tce #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Prawie wszystkie Ukrainki jakie znam mają swojego chłopa też z Ukrainy, pomimo że wygląda gorzej i pewnie zarabia mniej i co z tego? Mają ich rzucać bo ktoś jest bogatszy? to chyba w wykopowych urojeniach. Poza tym Ukraińcy integrują się raczej we własnym gronie w Polsce i w takich sytuacjach odnajdują partnerów.
───────────
- nie ma takich pięknych dróg
- pensje są wypłacane na czarno (albo i to nie ;) )
- ceny produktów są droższe niż u nas (przy zdecydowanie niższych zarobkach niż u nas)
- jak się środek publicznego
Znam nawet parę z Kijowa i koleś pozawala lasce spać z kim chce a sam pokornie zarabia dolary w IT
Tylko że one są jeszcze zmutowane bo mają wymagania jak tradycyjna kobieta nie będąc nią