Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zawsze byłam kozłem ofiarnym w szkole, co wywołało we mnie nienawiść do ludzi
Jednak zaczęłam z biegiem lat trochę bardziej rozumieć ludzi i cynizm ze mnie zaczął odchodzić
Ale przez to dzieciństwo, bardzo mało jakie osoby lubię
Ale jak już polubię to robię dla nich wszystko i kocham ich naprawdę mocno
W każdym swoim związku pozwalałam na chore rzeczy

1 wybaczyłam zdradę
2 pocieszałam jak płakał na początku naszego związku za byłą ,,Bo doceni, że go wspieram, wiem jak to było być zakochanym" xD
3 natomiast traktował mnie chyba tylko jako dodatek do życia i dodatkowy obowiązek. 4 lata z typem dla którego starałam się znaleźć tyle kompromisów i ,,złotych środków", który finalnie i tak 1 przestał mnie kochać

Teraz to kolejny weekend w którym zniszczona siedzę sama, myśląc co ze sobą zrobić, bo nawet nie mam żadnej energii życiowej by zrobić ze sobą co kolwiek
Ostatnio kogoś poznałam, ale za szybko powiedziałam się zaczęłam angażować i znowu tyle z tego wyszło xD
To wszystko przez to, że odczuwam tę głupią potrzebę bycia kochaną przez tę jedną osobę

A realnie wszystko to co doświadczyłam to bycie opcją B, żeby komuś się ten marny żywot trochę mniej nudził xD
Tyle osób ,,zakochanych bez pamięci", tęskniących za tą jedną osobą, a ja nigdy nie mogłam tego doświadczyć, bo to zawsze ja byłam tą która starała się bardziej
Na co to wszystko xD
Jestem już wyprana ze wszystkich emocji, a przeżyłam dopiero ~1/5 swojego życia
#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: bez przesady ludzie a tych "szczęśliwych związkach " też zdradzają ale ty tego nie widzisz , widzisz tylko fasadke szczęścia na pokaz
Oczywiście są pary które się nie zdradzają ale za to mają inne problemy trudności , perfekcyjna miłość nie istnieje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zawsze druga osoba jest dodatkiem do życia osoby pierwszej.
jeżeli ktoś robi że swojego życia misję ubóstwiania osoby drugiej i oczekuje w zamian bycia ubóstwianym to ma problem, bo zjebów którzy chcą się w to bawić jest niewielu na świecie
  • Odpowiedz