Aktywne Wpisy

NauczonyRoboty +53
źródło: 1000003250
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +157
Niech AI zastapi w koncu tych techbrosow xD Troche to zasatanawiajace, ze mozna byc inteligentnym, a wciaz pisac takie glupoty pod wlasnym nazwiskiem.
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
źródło: Screenshot_2025-09-29-06-22-36-169-edit_com.android.chrome
Pobierz

Kolejne nieudane podejście do linii Y. Szukając jakichś uniwersalnych perfum postanowiłem sięgnąć po chwalone Y EDP. Niestety w EDP podobnie jak w EDT I Live jest jakaś drażniąca nuta, która mnie zniechęca do zapachu.
#perfumy
źródło: YSL EDP
Pobierz@Kakergetes: Koszt to 15zł i przecież to nie ty płacisz za przesyłkę, ale spoko już mi się odechciało tego zapachu
Kolejna sprawa, do pewnej wagi, przesyłki są traktowane jako przesyłka listowa. Chyba do 250g.
No i nie potrzebuje opłaty przesyłki z jego strony, to miłe, ale rozumiem, że tylko ja terenie Polski
Skoro ja chcę wysyłkę ponad 2000km to oczywiste że to mój koszt.
No i przesyłka nierejestrowane, z-----e Andrzejek na magazynie poczty to moja strata.
No więc pytam jak Ci wyszło 15 zł, bo ja za listowną zagraniczną w UE bez ubezpieczenia płaciłem 33 zł ostatnio. Kategoria wagowa 500-1000g. Flakon YSL bez korka waży 400g, jak dodasz wagę korka, wypełniaczy i kartonów to jak najbardziej może wyjść ta sama kategoria wagowa, chyba że dodatkowo będziesz wymuszał na sprzedającym konkretny sposób pakowania
@Kakergetes: Przetestuj kiedys czarny flakon Y Le Parfum gdzies w drogerii. Nie przepadam za EDT, nie lubie EDP, a le parfum mi podchodzi najbardziej z calej linii. Ogolnie te zapachy to "hit or miss" w zaleznosci od skory
@eric2kretek
Masz rację przepraszam, nie mam prawa zarzucać nieuczciwości, jesteście ok
Kupię od ciebie, wystawisz fakturę?