Wpis z mikrobloga

@Dziki_Bigos: Skoro przez miesiąc cię okłamywała to trzeba spojrzeć na to z pozytywnej strony.

1. To tylko miesiąc, wyobraź sobie że są takie kobiety które ciągną takie związki przez kilka lat udając uczucie. Lub co gorsza łapią facetów na dziecko, ślub.

2. No i możesz sobie teraz znaleźć kogoś lepszego, świat stoi otworem ;)

A tak BTW witaj w świecie singli. Keep calm and look for a new girlfriend.

PS. Pozdrowienia
TL;DR na przyszłość: wieczorem przyjdzie Kaczuszka, dowiemy się czegoś nowego o sytuacji, np. że Bigos olewał ją od pół roku i wolał spędzać czas z innymi laskami. Wtedy rozkręci się dosyć słaba gównoburza między obozem ##!$%@? vs ##!$%@?, która zakończy się dodaniem +- 50 osób na #czarnolisto + jakiś mały czasowy banik "obraża innych użytkowników". W międzyczasie przewinie się acotusię#!$%@?.jpg, spidermenoutofnowhere.jpg i eatinpopcorn.gif, które zgarną najwięcej plusów. Ktoś powinien też napisać #
@Dziki_Bigos: Ja się dziś dowiedziałem, że moja była za każdym razem jak szła na jakieś "balety" to wyrywała sobie innych gości kłamiąc potem, że ona jest przecież porządna i nie robi takich rzeczy. 3 #!$%@? lata.... Co za bździągwa.... No, ale jakie życie teraz bez niej fajne :D