Aktywne Wpisy
wykop +35
Drodzy Wykopowicze,
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
Reepo +1181
O, już wiem czemu wprowadzono listę słów zakazanych przez reklamodawców XD @mickpl spodoba ci się XD
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
@nicknamee: z pracy bo co
@nicknamee: najpierw to bym się zastanowił ile z tego to orginalne rzeczy
@pankormoran: To nie są bajki. Możesz sobie policzyć. Pracują po 12h dziennie + wszystkie soboty to wychodzi około 300 godzin miesięcznie razy 39zł. Przelew z najniższej krajowej i reszta pod stołem. Płytkarz to jeszcze więcej zarobi jak jest dobry. W tamtym roku robiłem remont to za 2 tygodnie bo tyle mi robił łazienkę
Niekoniecznie, jeszcze przed wojna, rok 2020, rozmawiałem z kolegom co pracował przy jakieś hydraulice i miał płacone na akord. Wyciągał po jakieś 350/dziennie. Ja lekki szok mówię, że chyba z---------ć jak dziki musi, a on mówi, że lajt, ale żebym wiedział co Ukraińcy o----------a i jakie dziki, 500 dniówki każdy wyciska, a są koty co jeszcze więcej i bez słowa po polsku bo dopiero przyjechali do Polski.
A co
@Jimmybravo: ktoś tu został wyruchany
@nicknamee: Aż mi się przypomniał Axelio, co miał problem z iPhonami u syryjskich uchodźców xD
i gdy był ten exodus ludzi z Ukrainy do Polski
to płacili Polakom by ci za nich stali w kolejce.
I pojawiali się dopiero, gdy był ich czas na granicy.
woleli siedzieć w hotelach niż w kolejkach stać
Nie twierdził, że wszyscy, ale spory odsetek tak działał w kolejkach za nich