Aktywne Wpisy

wykop +14
Dzień dobry, Wykop (ツ)
1. Śpieszymy poinformować Was, że dostępna jest już najnowsza aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOS. W tej wersji między innymi: całkowicie przebudowaliśmy Stronę Główną i Wykopalisko, dostosowaliśmy stronę tagu, dodaliśmy slider hitów, poprawiliśmy wszelkie przejścia na ulubione, obserwowane i hity. To nie wszystkie zmiany, dlatego zachęcamy zapoznania się ze zmianami.
Aplikacja iOS - możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
2. Aktualizację w ostatnich dniach miała również wykopowa aplikacja androidowa -
1. Śpieszymy poinformować Was, że dostępna jest już najnowsza aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOS. W tej wersji między innymi: całkowicie przebudowaliśmy Stronę Główną i Wykopalisko, dostosowaliśmy stronę tagu, dodaliśmy slider hitów, poprawiliśmy wszelkie przejścia na ulubione, obserwowane i hity. To nie wszystkie zmiany, dlatego zachęcamy zapoznania się ze zmianami.
Aplikacja iOS - możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
2. Aktualizację w ostatnich dniach miała również wykopowa aplikacja androidowa -
źródło: Android
Pobierz
GryzeKisiel +24
Da się jakoś obniżyć libido? Pytam serio. Jakieś ćwiczenia, medytacja, hobby, tylko nie tabletki. Zauważyłem że jestem strasznie sfrustrowany i to się mocno odbija na związku.
Próbowałem kiedyś rozmawiać z żoną i kończyło się to zawsze tym, że się na mnie obrażała, była niemiła, zrzucała winę na mnie i cały świat, mówiła że jak seks jest dla mnie taki ważny to mam sobie znaleźć inną, może „jakąś byłą dziwkę która będzie się
Próbowałem kiedyś rozmawiać z żoną i kończyło się to zawsze tym, że się na mnie obrażała, była niemiła, zrzucała winę na mnie i cały świat, mówiła że jak seks jest dla mnie taki ważny to mam sobie znaleźć inną, może „jakąś byłą dziwkę która będzie się

Trzeba zacząć kręcić inbę w sieci jak największą na lewaków co ciągle płaczą o B2B.
Niech się zajmą landlordami, którzy są zwykłymi pasożytami społecznymi kumulujacymi kapitał przez flipping mieszkań i dojenie chorych pieniędzy za czynsz od młodych Polaków płacąc śmieszne podatki.
Zero jakiejkolwiek pożyteczności społecznej.
Może pora zacząć tagowac panią Biejat i innych z lewicy na twitterku, żeby się zajęli swoimi kolegami landlordami z partii, co się rakiem wycofują z pomysłu podatku kastralnego i zaczynają wskazywać palcem na ludzi na B2B którzy i tak płacą większe podatki rocznie niż kolega mający portfolio mieszkaniowe warte 5-10 milionów złotych?
Przez landlordow niea pieniędzy na służbę zdrowia!!!!!
@2-aminopirydyna Nikt nie powiedział, że programiści to bogacze.
dochodowy liniowy, możliwość zmniejszenia składki emerytalnej, stała składka zdrowotna bez względu czy to b2b, UOP czy cokolwiek innego. Ludzie musza się łatwiej dorabiać. Natomiast narracja jest taka żeby gówniane zasady podatkowe z UOP
wrzucić też w b2b lub zmusić wszystkich do gównianego UOP którego nikt nie chce. Wtedy zarówno ten mniej rozgarnięty
Czyli kto
Także jak państwo nie chce mieć #!$%@? emerytów za 30 lat którzy wybierają rząd pod siebie to niech #!$%@? od B2B :)
Ci ludzie wiecznie będą mówić że się dokładają, mimo że przez całe zycie w podatkach nie zwrócą nawet kosztu swojej edukacji, płacąc 300zl pitu miesięcznie i 300zl zdrowotnej
Co do reszty to zgoda, natomiast jakby uatrakcyjnić UOP to więcej osób by w to poszło i tak powinna wyglądać polityka