Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ktoś prowadził tutaj batalię z narcystyczno/schizofreniczno mocno zaburzonym człowiekem, czytaj matką? Szukałem pomocy w wielu miejscach, ale w żadnych takowej nie uzyskałem, najgorsze, bo każdy mi nawet coś takiego odradza, sam psycholog mówił, że zemsta mnie nie zadowoli, ale tu nie o to chodzi. Człowiek prosty, żeby nie powiedzieć prymitywny i zacofany, ze wsi teoretycznie wyszła, ale dalej w niej siedzi. Miejsce śmieci jest w śmietniku, dla ogółu społeczeństwa również będzie dobrze, jak kogoś takiego udałoby się w Choroszczy zamknąć na dożywocie. Stan ciężki, wiedziałem o tym od dawna, gdyż od małego się nade mną znęcała psycho/fizycznie, a wiemy co się potem dzieje, nie pozostaje to obojętne dla psychiki. Mi nikt zmarnowanego życia, zniszczonej psychiki nie odda, nie wyprostuje, nie zapomnę, bo to tak nie działa, traumę nosi się w sobie do końca życia.

Ogólnie dużo by pisać.

Ona wierzy w rzeczy pokroju: szczepionki mają grafen i czipy, a 5g jest po to, żeby przejmować kontrolę nad ludźmi przez te fale i anteny. Samoloty jeżdżą i zmieniają pogodę, kiedyś była lepsza pogoda, kiedyś były gwiazdy, a dziś nie ma, nie ma nic. Porządek za komuny też był i ogólnie było zajebiście, a dziś tylko ... masa wulgaryzmów odnośnie konkretnych grup społecznych. Wszędzie widzi spiski i rzymian ( ͡° ͜ʖ ͡°), wszyscy chcą wybić Polaków. Jak postawili nowe lampy, to gadała, że to są lampy specjalnie założone, żeby ludziom niszczyły wzrok. Wyszukuje jakieś strony i fora w internecie i czyta te głupoty, drukuje masę stron i po kilka godzin siedzi na telefonie i pieprzy ludziom [nie wiem jakim] to, co wyczytała. Ogląda jakieś filmiki w internecie z tłumaczeniem, nie zna żadnego języka poza polskim, a to i tak określenie na wyrost, więc również ich treść wiadomo, jaka może być. Ciągle się żali, jak to usuwają wszystko z YouTube, z Facebook, cenzura i inne takie, ale jak jest takie zbiorowisko czubów, to wcale się nie dziwie, jak usuwają. W lewoskrętną witaminę C też wierzy, strukturyzator wody, słucha tych szamanów z internetu, co leczą raka pestkami z moreli, tragedia.

Najśmieszniejsze są jej napady śmiechu, takie z przepony (ha, ha), jak Joker z filmu.

Jedyne co wiem, to żeby ktokolwiek się nią zajął, to sama by musiała się zgłosić, ale na to nie ma opcji, bo według swojego mniemania ona reprezentuje "inteligencję", a reszta to debile i inne takie.

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

Obecnie jestem bezsilny, chyba jedynie sąd mi został, ale to będzie długa droga i koszt.

#psychologia #psychiatria

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach