Aktywne Wpisy

Sleepypl +92
Jeśli dostanę 10 plusów to usuwam konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

"Tuż przed usunięciem Sama Altmana, kilku naukowców OpenAI napisało list do rady dyrektorów, ostrzegając przed potężnym odkryciem w dziedzinie sztucznej inteligencji, które może zagrozić ludzkości" (Reuters)
"Za 3 lata wszyscy będziemy martwi, albo będziemy mieli boga jako służącego" (Siqi Chen na X)
"OpenAI potwierdziło istnienie projektu "Q*", który według niektórych może być przełomem w poszukiwaniach tzw. sztucznej inteligencji ogólnej (AGI). Projekt Q* prawdopodobnie koncentruje się na zastosowaniach sztucznej inteligencji w rozumowaniu logicznym i matematycznym." (independent)
#sztucznainteligencja #openai #ai #chatgpt #programowanie #ciekawostki #technologia
źródło: 123
Pobierz@nad__czlowiek: Myślałem podobnie w sobotę, nawet nazwałem to tutaj "starciem pragmatyków z idealistami". W idealizm Sutskevera mogę uwierzyć, ale nie w to, że cwaniak D'Angelo oraz dwie karierowiczki Toner i McCauley odwaliły taki cyrk w trosce o przyszłość ludzkości. Wydaje mi
Pewnie chodzi o A* Search. Pisano o tym sporo kilka lat temu.
OpenAI miało też swoją działkę w pracach nad Deep Q-Networks. Co ciekawe, systemy gofai, które działają od lat radzą sobie z podobnymi problemami, a jakoś nikt nie mówi o Agi. Zobaczę paper i dowody to uwierzę. Póki co to zbyt ładnie zgrywa się z powrotem Altmana.
https://openai.com/research/improving-mathematical-reasoning-with-process-supervision?fbclid=IwAR1xfyopyFDksBV4DB3neiLm_JhyEqCv7ZNQlpEc8ySyArQsnuvEpv6yGtc
@nad__czlowiek: ktos bedzie musial jeszcze byc operatorem tego AI, zebys sie nie zdziwil, ze crudziarze zostaną prompt engineerami xD
A w 3-5 lat mozna spokojnie uzbierac na 5 kawalerek ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)