jak dajecie radę być w związku i nie spotykać się z innymi dziewczynami?
@mirko_anonim: nie tracę czasu na znajomości z laskami, które "tylko ładnie wyglądają" i są "miłe". Szukam konkretnych cech, jeśli znajdę, to jest ok i myślę na poważnie.
miła, ładna, ułożona
ułożona - przez kogo? Ludzie muszą nauczyć się być w relacji. I dopasować do ciebie. Ty też się musisz tego nauczyć. Jak poznasz trochę dziewczyn, pomieszkasz z
@mirko_anonim: Jak masz dziewczynę to po prostu z innymi się nie spotykasz. Pomyśl jak wyglądałoby to w drugą stronę, jakby dziewczyna bez Ciebie spotykała się z kolegami. Siedzenie na social mediach z drugiej strony takie kontakty ułatwia, może zrezygnuj z tego? Rób co chcesz właściwie, sam znasz swoje priorytety.
@mirko_anonim: jak dajesz radę jak wychodzisz z domu i jedziesz do pracy nie zatrzymać się w pubie? No nie wiem pub sobie jest, a ja się przy nim po prostu nei zatrzymuję i do niego nie lezę, bo mam inne rzeczy do roboty.
@mirko_anonim: dzisiejsze czasy czesto nie definiuja spotykania sie jak chlopak dziewczyna a po prostu spedzanie czasu, jesli masz romantyczne wyobrazenia o byc z kims to inna sprawa, ten romantyzm minie przy pierwszym porzadnym kopie ktory dostaniesz od dziewczyny z ktora myslales ze tworzycie pare, z fartem
Nie dajemy. Zakaz spotykania się z ludźmi, bo jesteś z kimś związku to jakiś rodzaj kagańca, który sobie ludzie nakładają. Z żoną nigdy się na takie ograniczenia nie godziliśmy i każde z nas spotyka się z kim chce.
@mirko_anonim: nie tracę czasu na znajomości z laskami, które "tylko ładnie wyglądają" i są "miłe". Szukam konkretnych cech, jeśli znajdę, to jest ok i myślę na poważnie.
ułożona - przez kogo? Ludzie muszą nauczyć się być w relacji. I dopasować do ciebie. Ty też się musisz tego nauczyć. Jak poznasz trochę dziewczyn, pomieszkasz z
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: jak dajesz radę jak wychodzisz z domu i jedziesz do pracy nie zatrzymać się w pubie? No nie wiem pub sobie jest, a ja się przy nim po prostu nei zatrzymuję i do niego nie lezę, bo mam inne rzeczy do roboty.
@naksu:
Bzdura.
Nie dajemy. Zakaz spotykania się z ludźmi, bo jesteś z kimś związku to jakiś rodzaj kagańca, który sobie ludzie nakładają.
Z żoną nigdy się na takie ograniczenia nie godziliśmy i każde z nas spotyka się z kim chce.
Teraz tak, ale przedtem byliśmy ze sobą 10 lat w "nieotwartym" i nie ograniczaliśmy nawzajem kto się z kim spotykał towarzysko.
źródło: Bait3D_poster
Pobierz