Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +601

Czarny_Wilk +72
#kiszak
Cześć, z tej strony autor recenzji Silent Hill f na GRYOnLine.pl. Kiszak w swojej opinii o grze (https://www.youtube.com/watch?v=4XFJEEo4suM) zarzuca wszystkim autorom recenzji z wysokimi ocenami nierzetelność i kłamstwa – poniekąd więc i mojej. Porozmawiajmy zatem o rzetelności i merytoryczności jego własnego materiału.
Rzetelna i wartościowa opinia o grze czy recenzja zakładają osadzenie w kontekście, merytoryczne przygotowanie i brak tendencyjności. Kiszak w swoim materiale nie spełnia żadnego z tych założeń.
Cześć, z tej strony autor recenzji Silent Hill f na GRYOnLine.pl. Kiszak w swojej opinii o grze (https://www.youtube.com/watch?v=4XFJEEo4suM) zarzuca wszystkim autorom recenzji z wysokimi ocenami nierzetelność i kłamstwa – poniekąd więc i mojej. Porozmawiajmy zatem o rzetelności i merytoryczności jego własnego materiału.
Rzetelna i wartościowa opinia o grze czy recenzja zakładają osadzenie w kontekście, merytoryczne przygotowanie i brak tendencyjności. Kiszak w swoim materiale nie spełnia żadnego z tych założeń.

Jak jest z tym #ipbox w praktyce? Nawet jeśli dostanie się indywidualna interpretację podatkową, pisząc we wniosku absolutnie całą prawdę, to i tak może być przypał przy kontroli? Jestem z tych co lubią spać spokojnie, a widziałem trochę komentarzy mówiących o tym że nawet przy otrzymaniu IIP na IP box można mieć nieprzyjemności przy kontroli i mocno się waham - mogę przejść na b2b, ale tak naprawdę wzgl uop będę w przód z 1000zl, za to kusi mnie to o tyle że robię własny projekt na którym mam nadzieję że zarobię, i wtedy potrzebuje mieć jdg żeby wystawiać faktury
#programista15k #pracait
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
2022 i 2023 robiłem ryczałt i 2024 pewnie tez będzie ryczałt
@mirko_anonim: to mało. Ja bym pewnie nie mysłał nawet o B2B. Ipbox ma tylko sens jak masz znaczne koszty, bo inaczej się nie opłaca