Aktywne Wpisy

nO-C34 +183
Jeszcze z 20-30 lat i będę miał niezależniść finansową dzięki giełdzie
#gielda
#gielda
źródło: 1000006600
Pobierz
pieknylowca +150
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000006600
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Najlepszy stan, to stan trzeźwości.
Samemu jest bardzo nudo. Co do różowej, ja pod kątem finansowym na związek nie patrze, ponieważ mi niczego nie brakuje. Jedynie w czym mogłaby mi pomóc to przy rozliczeniach na koniec roku, wtedy ominąłbym próg 32% XD Można rozliczać się z żoną ^^
Ale równie dobrze można się związać z karynką, która przyniesie Ci najniższą krajową i będzie może chcieć dzieci albo truć, że koleżanki mają to i tamto a jej(ciebie) nie stać, idziesz na miasto, do sklepów, oglądasz reklamy i widzisz co może mieć kobieta a na co ją nie stać będąc z Tobą. To wszystko nie jest takie zero jedynkowe.
Mieszkanie 45m 2 pokoje to też tak delikatnie ciasno dla
Masz teraz najlepsza szanse w życiu na zakup mieszkania, wez ten kredyt 2 procent, mieszkanie 30-40m2 i przestań płakać, bo na takie cipy patrzeć się nie da. A że niby pętla na szyi? Kolejne płaczki przegrywa, i tak płacisz za najem..
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
─────────────────────
@CandyToy: czasem lepiej już zapłacić te 32%, ale zachować dom i połowę majątku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mając niższe koszty najmu masz wolną kasę żeby się dokształcić, żeby przygotować sobie zabezpieczenie na wypadek problemów życiowych,