Aktywne Wpisy
Lewusx +58
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Na dworzu zimno, więc trzeba było zrobić coś szybszego aby się rozgrzać ʕ•ᴥ•ʔ 2km rozgrzewki + 7km biegu w trzeciej strefie tętna, czyli tempo ok 5:20-5:30 + 2 km wyciszenia.
No i baba nie zmarzła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
@enteropeptydaza A co do baby, to gratulacje. Warto się przełamać w takie gorsze dni, człowiek od razu czuje lepiej.
@KomendaGlownaPolicji najlepsza pora dnia - trening :D
@enteropeptydaza: Na dworze.
U mnie aparat można obsługiwać samymi przyciskami bocznymi.
@enteropeptydaza: chyba że jest straszna, to wtedy nie... wybieram bieżnię XD
Co to jest dworzu?
@marnynick Cenię sobie wygodę :)
@jednorazowka Dziękuję, zapamiętam!
@abc3 Zależy od humorku, trening tak czy siak zrobiony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja się nie mogę wyzbyc takich językowych baboli.
Tłumaczę sobie, że na dworze to w budynku dworze a na dworzu bo na podwórzu
@filoop garmin fenix 7s, 42mm
@xxx_XXX_xxx zgadza się, przyznam że nie wiedziałam że tak mi się przyjęło mówić ze względu na pochodzenie. Po prostu naturalne to jest dla mnie, teraz wiem że nie jest poprawnie (✌ ゚ ∀ ゚)☞